THE SERRA RESTORAN GARDEN HİZMETE GİRDİ

Erol KARA/Yemekleri, huzur veren bahçesi ve güzel bir kahvaltıyla güne başlayabileceğiniz The Serra Restoran Garden Diyarbakır yolu üzerinde hizmet vermeye başladı.

THE SERRA RESTORAN GARDEN HİZMETE GİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tesislerin sahibi Hasan Ülkü,Bu tesis hayalimdi  gerçek oldu.Elazığ ‘a çok yakında 5 yıldızlı otel, kongre merkezi ve olimpik yüzme havuzu müjdesini verdi.

14 Bin Metrekare üzerinde kurulu tesis içerisinde Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük iki sahnesi tasarlanmış. Sahnelerin biri 2 bin kişilik konser ve etkinlik alanı, diğeri ise yılsonu partileri ve toplantıları için 1800 kişilik olarak dizayn edilmiş.

Tesislerin sahibi Hasan Ülkü, yıllardır Türkiye’nin Seracılıkta yakından tanığı bir isim.

14 bin Metrekarelik alanın büyük bir kısmı Kır bahçesinden oluşurken The Serra Restoran Garden lezzetli yemekleri ile misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz nezih bir mekân olarak müşterilerini bekliyor.

Tesis sahibi Hasan Ülkü,” İki konser ve düğünler için toplamda 4 bin kişilik alan, Ala Cart restoranı ile aynı anda 350 kişiye hizmet verecek olan Alkolsüz restoran, Kış bahçesi ve limonluk kapalı 130 kişilik İtalyan Mimarisi ile tasarlanmış bir restoran, iki VİP odası, çok kapsamlı çocuk oyun alanı olan bu tesis benim hayalimdi. Ticari boyutu var ama her metrekaresinde emek verildiği görülecek. 10 Milyon lira harcanan tesisin arka kısmında ki 300 dönümlük arazide olimpik yüzme havuzu bölgenin en kapsamlı olmak şartıyla 5 yıldızlı bir otel, düğün salonu kongre merkezi yapmayı planlıyoruz. Burası benim hayalimde ama bundan sonrası şehrin ihtiyacına yönelik olarak yapılacak. Şehrin bizi desteklemesini bekliyoruz. 4 Ayda bitirdiğimiz bu tesis için burada yatıp burada kalktım. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.