The Serra ihtişamıyla büyülüyor!

2019 yılında faaliyetlerine başlayan The Serra Restoran & Garden, düzenlediği organizasyonlardaki zarafetiyle müşterilerini memnun etti

The Serra ihtişamıyla büyülüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

1982 yılından beri Elazığ’a ve bölgeye hizmet veren HDC MANOLYA ŞİRKETLER GRUBU tarafından 2019 yılında Elazığ Diyarbakır Çevre yolu 12. Km’de hizmete başlayan The Serra Restoran & Garden müşterilerinden tam not aldı.

Kır ve sünnet düğünleri, kapalı düğün salonu konsepti, şirket toplantıları, lansmanlar gibi büyük ve özel davetlere hizmet vermekte olan The Serra Restaurant&Garden, muhteşem doğallığıyla Elazığ’ıın gururu olmanın çabasında.

KUŞ SESLERİ ve YEŞİLİN HER TONU…

Asırlık çam ağaçlarıyla çevrili THE SERRA RESTAURANT&GARDEN tamamı açık olan bahçesi, hava koşullarına bağlı olarak kapatılabilecek altyapı ve teknik özellikleriyle  1200-2000 kişiye hizmet verebilme imkanına sahip. Mekan, şirket ve motivasyon toplantıları için de özel yer bünyesinde bulunduruyor. THE SERRA RESTAURANT&GARDEN kendi içerisinde bulundurduğu STEAK RESTAURANT sayesinde müşterilerine yeni ve farklı konseptiyle de hizmet veriyor. Ayrıca Doğu ve güneydoğunun en büyük ve en konseptli düğün salonu yine bölgenin en büyük ve detaylı ulusal sanatçılara göre tasarlanmış alt yapısı ile devasa 2 adet dev sahnesi ile şimdiden kendinden söz ettirmeye başladı. Şirket, Sebze ve meyveleri kendi arazilerinde tamımı ile %100 organik üretmekte. Sadece kalite misyonu ile devam eden şirket sahibi Hasan Ülkü Elazığ’a yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belitti.

Gürültüden arınmış, yeşilin her tonunun doğayla buluştuğu, eşsiz manzarasıyla kuş seslerinin ruhunuza iyi geldiği, huzur dolu cennet bir mekan THE SERRA RESTAURANT&GARDEN.

KAPASİTE NEDİR?

THE SERRA RESTAURANT & GARDEN’ın Kır bahçesi 1000 kişilik, Kışlık kapalı alan 200 kişilik, kır düğünü 2000 kişilik, Vip havuzlu alan 80 kişilik, açık loung alanı 120 kişilik, kış bahçesi 50 kişilik, özel vip alan 20 kişilik ve ek olarak hazırlanmakta olan 650 kişilik 2. Kır düğün alanı mevcut.

ÜLKÜ: “ŞEHRİN BİZİ DESTEKLEMESİNİ BEKLİYORUZ”

Tesis sahibi Hasan Ülkü yaptığı açıklamada,” İki konser ve düğünler için toplamda 4 bin kişilik alan, Ala Cart restoranı ile aynı anda 350 kişiye hizmet verecek olan Alkolsüz restoran, Kış bahçesi ve limonluk kapalı 130 kişilik İtalyan Mimarisi ile tasarlanmış bir restoran, iki VİP odası, çok kapsamlı çocuk oyun alanı olan bu tesis benim hayalimdi. Ticari boyutu var ama her metrekaresinde emek verildiği görülecek. 14 Milyon lira harcanan tesisin arka kısmında ki 300 dönümlük arazide olimpik yüzme havuzu bölgenin en kapsamlı olmak şartıyla 5 yıldızlı bir otel, düğün salonu kongre merkezi yapmayı planlıyoruz. Burası benim hayalimde ama bundan sonrası şehrin ihtiyacına yönelik olarak yapılacak. Şehrin bizi desteklemesini bekliyoruz. 4 Ayda bitirdiğimiz bu tesis için burada yatıp burada kalktım. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.