TFF, Sentetik Saha'yı inceledi!

Elazığspor ve Elazığ Belediyespor'un iç saha maçlarını oynamayı planladığı Gençlik Merkezi Sentetik Saha, TFF Saha ve Tesis Denetmeni Yılmaz Yücekaya tarafından incelendi

TFF, Sentetik Saha'yı inceledi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

2019-2020 Sezonunda Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un maçlarını iç sahada oynaması adına hafta başında TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’yi, ASKF Başkanı Mustafa Gür ile birlikte ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in bu ziyaretlerinin ardından TFF Yetkilileri Elazığ’a geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Saha ve Tesis Denetmeni Yılmaz Yücekaya’ya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’in il dışında olması nedeniyle Şube Müdür Vekili Fatih Ahmet Polat, ASKF Başkanı Mustafa Gür, tesis amiri ve yüklenici firma yetkilileri eşlik ettiler.

EKSİKLER TESPİT EDİLDİ!

Daha önce yapılan denetimlerin ardından ikinci incelemeler sonunda tespit edilen son eksiklikler de Gençlik Spor il müdürlüğü yetkilerine iletildi.

Konuyla ilgili en Elazığ Gençlik ve Spor il müdürlüğünden yapılan açıklamada “Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un maçlarını Elazığ’daki gençlik merkezi sahasında oynanması adına, hummali bir çalışma yürütüldüğü” belirtilerek, tespit edilen eksikliklerin ivedi bir şekilde giderilmeye başlandığı belirtildi.

İncelemelerde yer alan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür de, eksikliklerin en yakın sürede giderileceğini bildirdi.

Hakimiyet Gazetesi'nin ulaştığı denetimler esnasında çekilmiş kareler: