TEŞEKKÜRLER ÇÖLAŞAN

Meşhur 28 Şubatçılardan ve Sözcü Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan, merhum Başbakanlardan Erbakan'ın hayalci olduğundan ve ülkeye din istismarcılığını getirdiğinden söz etmiş ve aslında kendinde olan bazı hasletleri yansıtma yoluyla açık etmiş.

TEŞEKKÜRLER ÇÖLAŞAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artık ürememe, kendini tekrar etme ve fikir kısırlığıyla bir şeyler yazamamanın verdiği kompleksle olacak ki sırf gündeme gelme amacıyla etrafa saçtığı saçmalıklarını ciddiye alıp da ona cevap veren kesimlerin gayretini de anlamak zor.

Yeni yetme başarılı gazetecilerin yanında onbaşı kültürü seviyesinde kalan, gelişmeleri ve oluşumları yorumlamayan, 90 yılların retoriği ve ezberlerinden kurtulamamış Emin Çölaşan’ı muhatap almak, Necip Fazıl’ın ifadesiyle çukura seviye isnat etmekten öteye gitmez.

Çölaşan’ın Erbakan’ı övdüğü yazılarını nasıl ciddiye alamadıysak, yerdiği yazılarını da konuşulmaya değer bulmayız. Sonuçta bu tip adamlar proje adamlarıdırlar ve sahibinin sesi olmaktan öteye geçemezler.

Bunların aslında Erbakan, Menderes, Özal ve Tayyip Erdoğan’ı övdüğü yazılarından korkmak lazım gelir. Ne zaman bu isimler Çölaşan’ın kaleminden çıkan cümlelerle yücelttirilirse bilin ki bunlar da projeye dâhil olmuştur ve çok ciddi tehlike vardır.

Çölaşan’ın kaleminden bu isimlere yönelik kin, nefte, iftira ve olumsuz isnatlar neşet etmişse biliniz ki bu isimler milletin adamlığı yolunda sabitkademdirler ve sahipsiz bırakılmamalıdırlar.

Teşekkürler Çölaşan. Bize;  ülkesi, milleti ve Türkiye’nin kalkınması adına bir ömür tüketen Erbakan Hocamızı bir kez daha doğru anlama fırsatı verdin. Onun ülke için nasıl çırpındığının örnek hikâyelerini okuma imkânı verdin. Ve O’nun, anılar defterinin sayfaları arasında kurumuş bir gül yaprağı olmadığını gösterme fırsatı verdin.