TERÖRÜ KİM YAPIYOR?

Son haftalarda Avrupa ülkelerinde ve dünyanın değişik yerlerinde büyük terör olayları meydana gelmeye devam ediyor

TERÖRÜ KİM YAPIYOR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son haftalarda Avrupa ülkelerinde ve dünyanın değişik yerlerinde büyük terör olayları meydana gelmeye devam ediyor. Bizim otuz  yıldır başımızda olan bela yavaş yavaş diğer dünya ülkelerini de sarmaya başladı.

Terörün oldukça acımasız bir yüzünün olduğunu yaşayanlar olarak çok iyi biliriz. Yıllarca  insanımız  her an herhangi bir yerde meydana gelen bir patlama veya silahlı saldırı neticesinde  şehit olan askere, polise, ölen canlara ateş düşen evlere ağladı, hayıflandı durdu. Hala da terör belasından en çok çeken ülkeyiz.

Artık  dünya da, özellikle Avrupa ülkeleri de bu belayla tanıştı. Önceden de dünyanın değişik yerlerinde terör olayları meydana geliyordu. Ancak bu kadar ses getirmesi söz konusu olmuyordu. Ne zaman ki Avrupa’nın kalbi sayılan Paris’te ard arda terör saldırıları yapıldı. O zaman tüm dünyanın dikkati terör olaylarına çevrildi. Yani bir başka ifadeyle ne zamanki Avrupa ülkelerinin tatlı canları yandı o zaman terörü lanetleyip kötü bir şey olduğuna vurgu yapmaya başladılar.

Şimdi bu Avrupa ülkelerine sormak lazım Türkiye otuz yıldır bu belayla uğraşırken neden görmezden geldiniz? Hatta bu belaya kucak açtınız ülkelerinizde temsilcilik açmalarına izin verdiniz. Terör liderlerine yardım ve yataklık yaptınız? Ülkemizde iş adamlarını katledenlere, cinayet işleyenlere ülkelerinizde rahatça dolaşma izni verdiniz. Daha geçen günlerde PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu Fransa parlamentosunda gelip bir konuşma yapmadı mı? Türkiye’nin kırmızı bültenle aradığı terör örgütü elemanları Belçika ‘da rahatça dolaşmıyor mu? Birkaç hafta önce Paralel Yapıya mensup ve kırmızı bültenle aranan savcı, hakim ve  gazetecilere kapınızı açmadınız mı? Sırf Türkiye  Osmanlı misyonunu oluşturup bölgesinde küresel güç olmasın yoksa Ortadoğu ve diğer İslam ülkelerinin hamisi ve lideri olur oraları bir daha sömüremeyiz diye terörün her türlüsünü desteklemediniz mi? Yüz yılın başından beri sadece ülkelerinizdeki insanlar rahat yaşasınlar, rahat yesin içsinler, rahat eğlensinler lüks içerisinde bir hayat sürsünler diğer insanlara ne olursa olsun ister acından, ister terörden ölsünler bize ne hem zaten onlar Müslüman  Hıristiyan bile değiller demediniz mi? Yıllarca Afrika’yı, Asya’yı, Ortadoğu’yu  yer altı ve yer üstü kaynakları için   mi? Bu sömürü sürecinde binlerce insanı öldürüp, binlerce çocuğu katledip binlerce, Müslüman kadının ırzına geçmediniz mi?

Ayrıca bu ülkelere şunları da sormak lazım. Terörün her türlüsü kötüdür eyvdigerah. Peki dünyayı kana bulayan bu terör örgütlerinin silah fabrikaları mı var? Kullandıkları silahları kendileri mi üretiyor. Bu silahları nerden satın alıyorlar. ABD’deki silah satıcıları uzaylılara mı silah satarak en büyük ciroyu yapan şirketler oluyorlar? Rus’ya, Çin hatta İran bu bölgedeki terör örgütlerine niçin silah satıyor veya silah yardımı yapıyor. Bütün dünya ve özellikle milletimiz bu soruların cevaplarını bulmaya çalışmalıdırlar.