Tek engel 'O' !

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF'nin süreyi 30 Eylül'e uzatmasının ardından çalışmalarını %99 oranında tamamladı

Tek engel 'O' !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Futbol Federasyonu Ulusal Kulüp Lisansı için kulüplere verilen süreyi 30 Eylül’e kadar uzatırken, -3 puan cezasından kurtulmak için yeni bir fırsat doğan Elazığspor, çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı.

Daha önce 20 Eylül’de sona ereceği açıklanan ulusal kulüp lisans başvuruları alınan son karar doğrultusunda 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. En üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre incelenmesi sonucunda, yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulüplere, para cezasının yanı sıra -3 puan cezası uygulanıyor. Kulüp lisansı için önünde kısa bir zaman dilimi olan Tetiş Yapı Elazığspor, mevcut kadrosunda yer alan isimler de dahil olmak üzere her muhatapla görüşmelerden olumlu cevap aldı.

Bordo-Beyazlı ekibimiz bu isimlerden ya alacaklarını ertelemeleri yönünde yazılı belge istedi  ya da muhatapların alacaklarını ödeyerek lisans engelini kaldırdı. Edindiğimiz bilgilere göre lisansa engel olan tüm dosyaları tamamlayan TY Elazığspor Kulübü, yalnızca bir isimle anlaşma zemini bulamadı. O da geçen sezon olaylı bir şekilde Elazığspor’la ayrılarak BB. Erzurumspor’un yolunu tutan stoper Erman Bulucu.

Elazığspor kurmaylarının anlaşma zemini aradığı tecrübeli oyuncunun, parasının tamamını istediği öğrenildi. Erman Bulucu dosyasını kapatamaması durumunda Bordo-Beyazlı ekibimiz -3 puan cezasına çarptırılacak.

YUMAKGİL: “GİRİŞİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Konuya ilişkin olarak Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan TY Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, “Erman Bulucu’yla orta yolu bulmak için girişimlerimiz devam ediyor. Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz ve ETSO Başkanımız Asilhan Arslan da toplantı halinde. İnşallah bu dosyayı da tamamlayıp Ulusal Kulüp Lisansı alacağız” dedi.