TECRÜBELER PAYLAŞILMALI

Önce Elazığ İl Müftülüğünün bir projesi sandığımız ancak sonradan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın cami hizmetlerinde verimliliği artırmak ve örnek projelerin paylaşılarak yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğu bir proje olduğunu öğrendiğimiz güzel bir etkinlik yapılıyor...

TECRÜBELER PAYLAŞILMALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adına “Tecrübe Paylaşımı” denilen etkinlikleri önemsiyoruz ve devamını diliyoruz. Ancak…..

Cami ve modern tabirle din görevlilerinin başarılarının ve bu kutlu görevi en güzel bir şekilde yerine getirmelerinin en önemli şartı, öncelikle görevleriyle gurur duymaları ve bunu  aşk ve şevk ile yapmaları. Çok güzel hizmetlerini duyduğumuz görevlilerin hemen hepsinin ortak özelliği işini severek yapmaları, görevleriyle gurur duymaları ve cemaatle yakından ilgilenmeleri.

Camilere sırf görev icabı gelip cemaatle de  sohbet eden görevlilere hangi başarı öyküsünü, hangi tecrübeyi paylaşırsanız paylaşın sonuç değişmeyecektir.

Camileri ibadet yapılan mekân ile birlikte bir sosyal ve kültürel merkez yapmadan ne çocuklara, ne gençlere ne de ev hanımlarına ulaşmak mümkün olur.

Dikkat ettik ki tecrübe paylaşımını din görevlileri ile paylaşan görevliler tümüyle il dışından geliyor. Elazığ özelinde herhangi bir başarı ve örnek çalışma metodu olan görevlileriniz yok mu? yoksa zamanla bu arkadaşlar sonradan mı programa davet edilecekler ?