TASKK Başkanı Düşmez Elazığ'daydı

TASKK Başkanı Düşmez Elazığ'daydı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Genel Başkan Düşmez programı kapsamında Amatör Spor Evi’ni ziyaret etti. AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, ASKF Başkanı Mustafa Gür, ilimiz spor taban birliği üyeleri, kulüp temsilcileri ve çok sayıda sporcu ve yöneticinin katıldığı ziyarette konuşan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür; “İlimize yapılan bu şaheser binayla da sporda bir kurumsallık haline gelen federasyonumuz şu anda aktif şekilde faaliyetlerini daha geniş kapsamda arttırarak her geçen gün yeni bir ivme kazandırıp ilimiz sporuna, yarınlarımıza sporcular yetiştirme adına var gücüyle çalışmaktadır. Ben bu konuda desteklerinizden dolayı şahsınıza ve tüm arkadaşlarınızın hepsine saygılarımı sunuyorum. Bütün kulüp başkanlarımıza da özverili çalışmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimize hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI; “SEÇİMDEN SONRA CAMİAYA DAHA BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da; “Elazığ’da yapılan tesislerin hepsinde %100 benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın emeği var. Bugün burada oturduğumuz bu alan daha önce atıl durumdaydı. TEDAŞ İl Müdürlüğüne ait 19 dönümlük araziyi o zaman Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze devrederek buraya bir sentetik saha yaptırma ve aynı zamanda Gençlik Merkezi yaptırabilme imanı sağladık. Özel İdaresi’nin sentetik sahasının yapımında ve spor salonunun yapımında %100 emeğimiz var. Üniversite’nin içerisinde yapılmış olan sentetik sahada %100 emeğimiz var. Ben siyasetçi ailenin çocuğu olarak siyaseti hiçbir zaman spora bulaştırmadım. Ama siyasetin gücünü her zaman buraya kullandım ve çok güzel yatırımlar aldık. En son da bu binanın yapılmasında hem sayın genel başkanımın, hem yönetim kurulu üyelerimizin çok büyük emeği, çok büyük katkısı var. 8 yıllık çalışmamızı taçlandıran bu binayı Allah’ın izniyle Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı kulüplerimize kazandırdık. Ben bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Rabbim nasip ederse 31 Mart akşamı seçimden zaferle ayrıldıktan sonra bu camiaya çok daha büyük hizmetler yapacağım. Bu camia her şeyi hak ediyor. Her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu camia her zaman beni destekledi, her zaman benim arkamda oldu. Bende inşallah 31 Mart akşamında zaferle ayrıldıktan sonra bu camianın yanında yer alacağım, bu camiaya her türlü desteği vereceğim” şeklinde konuştu.

DÜŞMEZ; “ŞAHİN KARDEŞİM BİZİ ÇOK ONORE ETTİ”

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez de; “Bizler tabi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak son yıllarda büyük aşama gösteriyoruz. Ama bu aşamayı gösterirken 1980 yılında kurulmuş, büyük emekler vermiş büyüklerimiz o günler için yapılabilecekleri yapmışlar ama bana göre son yıllarda amatör camia koşarak hareket ediyor. Ülke şartlarına göre. Ama bunu söylerken kat edeceğimiz mesafenin de çok olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Ne kadar koşarsak koşalım çok ciddi bir mesafemizin olduğunu da ifade etmek istiyorum. Ama Gönüllülük esasına dayanan onlardan biri de sevgili Şahin kardeşimdi. Bizi çok onore etti ama böyle kardeşlerle ancak onore oluna bilinir. Böyle arkadaşlarla başkan oluna bilinir. Kendisi bizim dönemimizde yönetimde oldu ama biz yönetime almadık. Kendi bileğinin gücüyle girdi tüm arkadaşlarım gibi. Biz ancak tercih yapıyoruz. Bu tercih iyi çıkarsa hizmetimiz güzelleşiyor. Yanlış olursa yanlış olan değişiyor. Ama Şahin kardeşimde bu gönüllülük esasıyla hareket eden bugün 81 ile ulaştığımız Türkiye’deki benim araştırmalarıma göre 3 tane 81 ilde nefesi olan, sesi olan, etkisi olan kurum var. Biri Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu. Biz 81 ilde olduk son yıllardaki çalışmalarımızda. Şahin Şerifoğulları da Elazığ’daki bayrağı koltuğa güç vererek taşıdı ki biz onu her konuda değerlendirdik. Bütün arkadaşlarımız gibi. Biz kendisinden razıydık.” dedi.

Amatör evi ziyareti forma ve plaket takdiminin ardından sona erdi.