TARİH YAZACAĞIZ

Erkan BAY/Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

TARİH YAZACAĞIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, ’’Akçakiraz’a hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızdan yine tam destek istiyorum’’ dedi.

Başkan Kaya yaptığı açıklamada, ‘’Akçakiraz’a hizmetlerimizi artarak devam ediyor. Yaptığımız hizmetlerden aldığımız enerjiyle, heyecanla yolumuza durmadan devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.’’ dedi.

YARIM KALAN İŞLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

Ak Parti Akçakiraz Belediye Başkan adayı Sabahattin Kaya,  “Ben buradan bütün Akçakirazlılara ve bütün Elazığlılara sesleniyorum. Zafer yakındır diyorum. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemlerde önemli hizmetler yaptım. Yarım kalan işlerimizi de inşallah seçildiğim takdir de tamamlayacağım. Bizim amacımız daha güzel ve yaşanabilir Akçakiraz’dır. Bütün hedefimiz vatandaşlarımıza hizmetin en iyisi yapmak ve onların takdirini kazanmaktır.’’ diye konuştu.

AKÇAKİRAZ HİZMET NOKTASINDA GERİ KALMIŞTI

Başkan Kaya, ’’30 Mart 2014 tarihinden itibaren durmadan ve ilk günkü aşk ile hizmetimizi yaptık. Akçakiraz’da dokunmadık ve temas etmedik bir seçmen kalmadı. Akçakiraz hizmet noktasında çok eksik kalmıştı. Bu nedenle başkanlığım döneminde bayındırlık ve sosyal hizmetlere ağırlık verdik. Sportif, kültürel ve eğitim anlamında öğrencilerimize katkı sunmaya çalıştık.’’ dedi.

AKÇAKİRAZLILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDIK

Yaptıkları hizmetler ile Akçakirazlı vatandaşların takdirini kazandıklarını ifade eden Başkan Kaya, ’’Bize vatandaşlarımızın büyük bir sevgisi var. Gördüklerinde bizleri ağırlıyorlar ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bu sevgilerin 31 Mart seçimlerinde oya dönüşecek ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

AİLE SAĞLIK MERKEZİMİZ HİZMETE BAŞLADI

Başkan Kaya, ’’Göreve geldiğimizde Akçakiraz’ın sorunları oldukça fazlaydı. Özellikle ulaşım sorunu vardı. Temiz sorunu  ve su sorunu vardı. Akçakiraz’ın 1/3’ü sudan mahrumdu. Haftada 2 gün sular ancak akıyordu. Biz göreve geldik ve bu sorunu çözdük. Şimdi Akçakiraz’ın su sorunu bulunmuyor. Ayrıca Bakanlıklara sunduğumuz projelerimiz var. Elektronik Denetleme Sistemini İçişleri Bakanlığıyla çözdük. Güneş Enerji Santralini yine çözdük. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz projemiz var, Altınçevre de uygulayacağız. Sağlık Bakanlığına sunduğumuz Aile Sağlık Merkezi binamız hizmet vermeye başladı. Yine Akçakiraz’a 5 tane köprü yaptık. 40 yıldır çözülemeyen sorunlardı ama biz çözdük.’’ dedi.

80 KİLOMETRE ASFALT DÖKTÜK

Sabahattin Kaya, ’’80 kilometre asfalt döktük.300 bin metrekare kilitli parke döşemesi yaptık. Çeşmelerimiz ile şadırvanlarımızla güzel bir görüntü oluşturduk. Mezarlıklarımızı gülistan’a dönüştürdük. Bereketli bir sezon geçti. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için vatandaşlarımızdan tekrar destek bekliyorum. 31 Mart seçimlerinde 5 yıllık bir yetki daha istiyorum.’’ dedi.

DOĞALGAZ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Belediye Başkanı olarak tekrar seçildiği takdirde yapacağı hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Kaya, ’’Gerek Şintil’de. gerek Bahçekapı’da, Gerek Altınçevre’de tespit  ettiğimiz eksiklikler var. Bu eksiklikleri çözeceğiz. Akçakiraz Elazığ’ın en büyük belediyesidir. İmarlı alanı ve yüzölçümü olarak çok büyük. Kısıtlı imkanlarımız ile ancak bir yere kadar hizmet edebiliyoruz. İktidar arkamızda olmasa zorlanırdık. Ama çok şükür önemli hizmetler yaptık.4 tane yeni otobüs aldık. Yeni greyder alan bir belediye yok. Yeni kepçe alan bir belediye yok. Ama biz aldık. Doğalgazın tamamını Akçakiraz’a getireceğiz. Semt sahalarını yapacağım. WİFİ direkleri dikeceğiz. Ayrıca Sağlıklı Kadın Yaşam Merkezlerini hayata geçireceğiz.’’ dedi.