Taraftarlardan Elazığspor mesajı

Taraftarlardan Elazığspor mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Gençlik 23 Taraftarlar Derneği ve Narkoz Taraftarlar Grubu yaptıkları yazılı açıklamada şehrin ileri gelenlerine seslendiler ve “Elazığspor Biterse, Elazığ Biter dediler”

Elazığspor’u bir seçim malzemesi olarak görülmesine tahammüllerinin kalmadığı bildiren Gençlik 23 ve Narkoz Taraftarlar Grubu’nun yaptıkları açıklamalar şöyle;

GENÇLİK 23: “ELAZIĞSPOR ÇOK MU GELDİ ELAZIĞ’A”

“En yakın rakibimiz Eyüpspor 5 nokta transfer yapıp kampa yetiştirirken, grubumuzdaki diğer takımlar transferlere başlamışken biz yine her sezon yaşadığımız sıkıntıları yine yaşıyoruz. Sezon başından beri taşın altına ellerini koyan belediye başkanımız ve kulüp başkanımızdan başka kimse yok mu bu memlekette? Bu şehrin tek sosyal aktivitesi olan Elazığspor çok mu geldi 500 bin nüfuslu Elazığ’a. Seçim dönemleri kameralar önünde atkı takıp görüntü yapanları niye transfer döneminde göremiyoruz. Bu memleketten milyonlar kazanıp gidip başka takımlara sponsor olup forma reklamı veren para veren Eti Krom, Aksa'dan hesap soracak bir milletvekilimiz yok mudur? Elazığspor biterse Elazığ biter.”

NARKOZ: “SAHİPSİZ ELAZIĞ SÖZÜNÜ BİZLERE KULLANDIRMAYIN”

“Millet transfer haberi paylaşırken, bizler yine her zamanki gibi aynı senaryoyla transfer tahtasına engel borç ödenip transfer yapabilecek miyiz diye sabahlara kadar uyumayıp düşünüyoruz, Bütün yükü omuzlarına alan Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk ve Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları hariç bu memleketin valisi milletvekilleri iş adamları birde meydanda kendisini Elazığspor'un sahibi ilan eden Eski Başbakan Binali Yıldırım'ı Elazığspor'un yanında, 52 yıllık koca çınar için çaba sarf eden insanların yanında göremiyoruz. Bizlerde “Sahipsiz Elazığ” sloganı attığımızda sahipsiz memleket yazdığımızda bizlere kızanlar: “Buyurun Sözü Size Bırakıyoruz.” Sevdamıza sahip çıkında bizlere bu acı kelimeyi kullandırtmayın. Bu acı kelime sadece stadyum ve sosyal medyada kalmayıp gereken ve gerektiği yerlerde organizeli bir şekilde dile getirileceğinin bilinmesini isteriz.”