Taraftarı heyecanlandıran başkan adayı!

Elazığspor Başkanlığı'na ismi geçen isim, Elazığspor taraftarları tarafından heyecanla karşılandı

Taraftarı heyecanlandıran başkan adayı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu (ÖZEL HABER)

Spor Toto 1. Lig’de büyük sıkıntılar yaşayan ve Elazığspor Kulübü Derneği Tüzüğü’nün 16. Maddesi’nde Genel Kurul Toplantıları başlıklı 1. bendi gereğince, 3 Aralık 2018 Pazartesi günü Saat 16.00’da Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre merkezinde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapacak olan TY Elazığspor’da, başkanlık için ismi kulislerde dolaşan isim büyük heyecana neden oldu.

İrfan Yumakgil’den önce de ismi Elazığspor Başkanlığı için konuşulan Mustafa Urhan’ın Elazığspor’un durumuna çok üzüldüğünü her fırsatta söylediği iddia edildi.

Elazığspor’da 1999-2000 döneminde başkanlık yapan ve TFF Yönetim Kurulu üyeliği görevini de ifa eden Urhan’ın Elazığspor Başkanlığı'na taraftarlarca en fazla layık görülen isim olduğu kaydedildi.

Taraftarların da büyük takdirini kazanan Mustafa Urhan’ın, başkan olması durumunda Elazığspor camiasını birleştirebileceği ve eski şaşalı günlere döndürebileceği düşünülüyor. Elazığspor’a gönül veren taraftarlarca büyük heyecana sebep olan bu gelişmenin, önümüzdeki günlerde somut adımlara dönüşmesi temenni ediliyor.