Taraftardan tepki çığ gibi!

Yeni sezon öncesi transfer tahtası açılmayacak ve -3 puan cezası alacak olan Elazığspor'da, taraftarlar sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi

Taraftardan tepki çığ gibi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig’de yeni sezon öncesi Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Transfer tahtasının açılmayacağını ve -3 puan silme cezası geleceğini” açıkladı. Bu açıklamaların ardından taraftarlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. O yorumlardan bazılarını sizler için derledik;

ERAY G.: Paramız yoksa boş parazitte yapmayalım başkanım her yıl aynı senaryo dilenci gibi kapılarda o para versin bu para versin sahip çıkan yoksa kilit i vurun kapıya sizde kurtulun bizde kurtulalım.

HARUN G.: Sayın başkan bence sen bırak bu işi nedir ya her sene şu böyle şu şöyle yok ben şu kadar para verdim dilencilik yaparak bu iş böyle gitmez bırak gardaşım git işine bak bu ilin sende başka Elazığ spor düşünen sahibi yokmu her sene Alacağım var diyorsun yeter her sene ısıtıp ısıtıp getiriyorsun bırak git gardaş Vay baba hep aynı nakarat.

İRFAN Ç.: Böyle başkanlığa can kurban.sagdan soldan para toplayarak bu işler yurutulmez.en iyisi kimin zamanında neler yapılmış neler çalınmış belgeleriyle cumhuriyet savcılığına vermektir.yazıklar olsun söz verip te sözünü tutmayanlara.yazıklar olsun takımı bu hale koyanlara.Allah rızası için bu takımın yakasında düşün öyle de böyle de sahiplenerek biri çıkar.

TUGAY T.: Kısacası toplantı yapıp hiçbir şey yapmayalım sonucuna varmışlar. Benden öncekilerin alacağını ödedim diyor tamamen çelişkili bir ifade, FIFA'ya giden bütün oyunculara Selçuk Öztürk para vermedi borçlar katlandı büyüdü, kendi yaptığı kontratlar çoğu, ödemediği borçlar yüzünden kulüp bu halde, Elazığspor'dan haberi olmayanları kandırsın...

AHMET K.: Paran yoksa.niye geldin selcuk yasim olmusatmis.birak git parali biri gelsin daha usandik.her yil ayni hikaye kimse.almasa kapansin bu takim avaraj.takimii olur.ligden cekilsin.rezil ollmayalim

SERVET A.: Yav bu sahsin umrundami elazigspor o nasil para harcanmadan alacagimi kurtarma derdinde.

SERDAR K.: Sahapsiz Elazığ

GÜRSEL Ç.: Ey. Sahipsiz. Elazığ hani. Toplantı Olacaktı. Yazık. Çok yazık. Külüp Başkanımız. Çıksın. Herşeyi. Anlatsın. Açık Açık. Kimin. Ne dediğini. Kimin kaçtığını. Açık açık söyleyiniz.

TAHİR K.: Milletti kandırdınz dediniz toplantısı ne toplantı yazık Gunah kandırmayın yetere

MUHAMMET Ş.: Yav boşverin kapatin gide kulübü ne kadar agladiniz be yıllardır elazigsporda elazigspor bu memlekette baska sorun yok bi elazigspor sıkıntısı var kapatın yeni elazigspor diye kulüp kurun sizde kurtulun bizde.

MURAT A.: Bu kulübün bir başkanı var zaten. Elbette ki tüm Elazığ takıma maddi manevi destek verecek. Ama "Başkası para versin ben koltukta oturayım" şeklinde bir yönetim anlayışı, böyle bir başkanlık yok. Parayı hep başkası verecekse siz niye yönetimdesiniz?

KENAN E.: Utanç verici sadece

Erhan C.: REZİLLİK

MURAT D.: Ulan bir kulup lisansi alamiyorsan neye baskanlik yapisin.Cek git kardesim.Belediye para versin erzak versin personel maasi versin elektrik su odesin.Eee sen ne ise yarisin o zaman orda selcuk ozturk.?