'Taraftar, yönetime sahip çıksın!'

Elazığspor'un eski stoperi, şimdilerin ise Galatasaray Altyapı Antrenörü Ahmet Görkem Görk ile Elazığ günlerine dair keyifli bir röportaj gerçekleştirdik

'Taraftar, yönetime sahip çıksın!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor’un 2011-12 (TFF 1. Lig Şampiyonluğu) ve 2012-13 (Süper Lig) sezonlarında formasını giyen, forma giydiği dönem başarısı ile takdir toplayan ismi Ahmet Görkem Görk, Hakimiyet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra antrenörlüğe başlayan Görk, 1 yıl İstanbul amatöründe, 1 yıl Medipol Başakşehir altyapısında antrenörlük yaptı. Son 2 yıldır Galatasaray altyapısını çalıştıran Ahmet Görkem Görk, Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu ile Elazığ günlerine dair bir röportaj gerçekleştirdi. Elazığspor’un şu an bulunduğu ligi hak etmediğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, kendisini geliştirdiğini ve zamanı geldiğinde Elazığspor’la büyük başarıla hedeflediğini söyledi.

İŞTE O RÖPORTAJ:

* Elazığspor şu an bulunduğu ligi hak ediyor mu?

- Gönlümüzü yaralayan bir soru diyebilirim Hüseyincim. Süper ligde rakiplerine kök söktüren, PTT 1. Lig’de de yabancı oyuncusu olmadan, şöhretli oyuncusu olmadan şampiyon olan takımımız şuan istenilen yerde değil ama bu ortamı yaratan kesinlikle hatalı yönetimlerdir.

* Yeni sezonda gençlerle mücadele edecek takım. Gençlere tavsiyeleriniz ne olur?

- Gençler sorun çözmeli sahada. Evet aç bir ruha sahibiz şuan, gençler hayaller kurmalı ve çalışmalı. İnanın başaramayacakları hiç bir engel yok ama futbolun bir gerçeği var tecrübeli oyuncular ile başarılı olur genç oyuncular. İnşallah bu süreç değişir ve takımımıza kaliteli tecrübeli oyuncularda katılır.

 * İleride sizi Elazığspor’un başında görebilir miyiz?

- Benim hayalim dünyanın en iyi teknik adamlarından biri olmak. Bunun için sürekli çalışıyor, düşünüyor ve gelişiyorum. Zamanı geldiğinde Elazığspor ile büyük başarılar hayal ediyorum. İnşallah o fırsat verilirse neler yapacağımızı herkes görecek.

* Elazığspor’daki günlerinizi özlediniz mi?

- Elazığspor’daki günlerimiz en mutlu olduğumuz günlerden biridir. Elazığlı dostlarımı, kardeşlerimizi çok özledim.

* Son olarak taraftarlara mesajınız nedir?

- Ne olursa olsun taraftar, yönetime ve başkana sahip çıkmalı. Borçlarda emeği olsa da her yönetimin, sonuçta Selçuk Öztürk ve yönetimi kulübe arkasını dönmemiştir. Taraftarımız sahip çıkmalı takıma ve yönetime. Herkese selamlarımı gönderiyorum.