'Taraftar yıpratıcı yorum kullanmasın'

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkım aşamasına girmesinden dolayı iç saha maçlarına Şanlıurfa'da çıkan Elazığspor'da, Teknik Direktör Erhan Altın taraftarlardan destek istedi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Taraftar yıpratıcı yorum kullanmasın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, iç saha maçlarına da deplasman gibi çıkıyor. Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkım aşamasına girmesinin ardından iç saha maçlarına Şanlıurfa’da çıkan Elazığspor’da, çiçeği burnunda Teknik Direktör Erhan Altın taraftarlara çağrıda bulundu.

4-5 saat yolculukla maça gittiklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Taraftarımızdan mahrum oynuyoruz. Benim ateşli futbolcularımı coşturan taraftarım. Herkes 12. adam der ama ben 1. adam olarak görüyorum. Onlardan yoksun oynayacağız ama yine onların enerjisinin bize enerji olarak geleceğini ümit ediyorum. Bizleri desteklesinler, bizlere inansınlar, bizlere güvensinler. Olumsuzluk yaşadığımız bir ortamda bizleri fazla yıpratıcı ifadeler sosyal medya da kullanmasınlar. Yapıcı şeyler yapsınlar. Bu takımın gerçek patronu kendileridir bunu iyi bilsinler. Hiç kimse kendi şirketine kendi takımına zarar vermek istemez. Bunlardan tek dileğim odur. Bir sorun varsa gelirler konuşuruz, ederiz. Her şey bizim. Bu takımı kurtarmaya geldik. Özellikle de yönetimde Asilhan Bey ve Valimiz iyi bir oluşum içerisindeler. İnanıyorum ki onlarla birlikte bu takımı layık olduğu yere taşımanın mücadelesini vereceğiz. Burada her şey olabilir. Hiç kimse art niyet düşünmesin. Bizim çabamız iyi şeyler yapmaktır. Bunu da yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.