Taraftar, tahtanın açılmasını bekliyor                           

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sıkıntılı günler geçiren Birevim Elazığspor'da, taraftarların beklediği tek müjdeli haber transfer tahtasının açılması…

Taraftar, tahtanın açılmasını bekliyor                           
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Transfer yasağı nedeniyle sezona takımda kalan tecrübeli futbolcular ve altyapıdan takviye edilen gençlerle başlayan, son 6 haftada aldığı kritik puan kayıplarıyla kendini küme düşme potasının içinde bulan Birevim Elazığspor’da, küme düşme tehlikesi derinden hissediliyor. TFF tarafından kulüp lisansı alamadığı için 3 puanı silinen ve 12 hafta sonunda 8 puanla 16. basamakta bulunan Bordo-Beyazlı ekibimiz, ilk yarının bitimine sayılı haftalar kala ateş hattında bulunuyor. Mevcut kadronun yetersizliği ve yaşanan maddi sıkıntıların gölgesinde yoluna devam eden Birevim Elazığspor’da, taraftarların beklentisi ikinci yarı için transfer tahtasının açılması ve nokta transferler yapılması.

Geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında başkan Selçuk Öztürk 17 Milyon TL’ye transfer tahtasının açılması için ihtiyaç duyulduğunu belirtmişti. Başkan Öztürk’ün ara transfer döneminde tahtayı açmak adına girişimlerde bulunması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Bordo-Beyazlı ekibimiz, ligin 13. haftasında evinde oynayacağı Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına da çift antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Levent Eriş ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenmanların ilki 10.30’da fitness salonunda, ikinci çalışma ise saat 18.00’de Gökmen Yıldıran Antrenman Sahası’nda yapıldı. Sabah kuvvet depolayan futbolcular, akşam ise taktiksel varyasyonlar üzerinde durdu. Günün her iki antrenmanına sakatlıkları bulunan Kadir Taşoğlu ile Ahmet Burak Solakel haricindeki tüm isimler katıldı.