Taraftar kan ağlıyor!

Elazığspor'a gönül veren taraftar grubu başkanları yaşanan sahipsizlik ortamına sert tepki gösterdiler

Taraftar kan ağlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Yaşanan yönetim boşluğu nedeniyle kampı büyük zorluklarla gerçekleştiren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, bu durum taraftarları da çileden çıkardı. Efsaneler Taraftar Grubu Başkanı Serkan Çayır, Milliyetçi Elazığsporlular Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Arslan ve Tribün lideri Ferhat Çiçek, yayımladıkları paylaşımlarla sahipsizlikten dert yandılar.

ÇAYIR: “ALLAH’INI SEVEN ARTIK BU GİDİŞATA DUR DESİN!”

“Çocukluk yıllarımızda büyüklerimizin önünde stada girerek başlamıştı bizdeki Elazığspor sevdası ve o günden bugüne çıkarsız menfaatsiz temiz duygularla çıkar gözetmeksizin devam etmekte ve edecek. Ama sevdamız ilk ve tek göz ağrımız göz göre göre günden güne erimekte her geçen saniye daha vahim bir hal almakta. Susalım izleyelim neler olacak dedikçe hiçbir olumlu gelişmenin olmaması biz kahretmekte. Bu iş artık caddeye çıkmakla yürüyüş yapmakla olmayacak anlaşılan derhal gereken yapılmazsa ya bu şehirde taş üstünde taş kalmayacak yada Efsaneler Grubu Olarak yönetime el koyacağımızı kamuoyunun bilmesini isteriz gerekirse kapı kapı dilenir çocuğumuzun rızkından kesip yinede bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Ben yaklaşık 15 yıldır dernek başkanlığı yapmaktayım acı gerçek şu ki maalesef kulübümüz en zor günlerini yaşamakta. Ama bu zor günleride yine biz taraftar sayesinde atlatacağız evel Allah.

Sevdaysa Sevda, Kavgaysa Kavga!

ARSLAN: “HERKESİ SAHİPLENMEYE DAVET EDİYORUZ”

“Bu sevda bize dededen babadan emanet.  Emanete sahip çıkmaya haykıracağız. Elazığ valisi, Elazığ belediye başkanı, Elazığ milletvekilleri, Elazığ Ticaret odası, iş adamları, STK temsilcileri, herkesi Elazığspor’a sahiplenmeye davet ediyoruz.”

ÇİÇEK: “ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

“Ben Elazığspor taraftarıyım cefayı ben çekerim, kışın camı kırık kapısı açık otobüslerle deplasmana aç giderim. Bir çorbayı 3 kişi içen yine benim. Taraftarım stada geçerim 90 dakika gırtlağım patlarcasına destek olurum. Üstüne yağmurda sırılsıklam ben ıslanırım, bazen kafama çakıl parçası meşalede yerim. Üstüne bazen kavgaya gireriz rakip taraftarlarla, galibiyetinde sevinirim mağlubiyetinde bazen ağlarım, ben Elazığspor taraftarıyım cefa çekerim bazıları yetim hakkı yiyip sefa sürerken ben Ah ederim. Sadece kim ELAZIĞSPOR’un kuruşunu cebine indirmişse Allah’a havale ederim. Dilerim ekmeğe muhtaç olurlar. UMUDUM HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ GELECEK GÜZEL GÜNLER.”