TAPUDA İŞLER HIZLANDI

TAPUDA İŞLER HIZLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Hakimiyet Gazetesi’nin 30 Eylül 2020 tarihli manşetinde  “TAPU STOP” başlıklı haberinin ardından Elazığ Tapu Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, özetle Covid-19 sürecinin olumsuz etkileri dolayısıyla işlemlerin mevcut personelle zor şartlar altında yürütüldüğü, ancak bu eksikliklerin diğer resmi kurumlardan görevlendirilen personel ile giderildiğini ve işlem sayısında önemli artışlar sağlandığı ifade edilmiş.

Tapu işlemlerinde, deprem ve konut satışlarındaki artış sebebiyle 2020 yılında, bir önceki yıla göre %18 artış meydana geldiği ifade edilen açıklamada, Tapu Müdürlüğü’nün personel takviyesi ile vatandaştan gelen talepleri mesai dışı saatler de dahil aralıksız çalıştıkları ifade edilmiş.

Hakimiyet olarak, vatandaşlarımızdan bizlere ulaşan konuları gündeme getirme amacımız, kurumları zan altında bırakmak değil, halkın problemlerini dile getirme hassasiyetidir.

Tapu Müdürlüğü’nün geçtiğimiz günlerde dile getirdiğimiz aksaklıkları kendi gündemine alıp, sorunu çözme noktasında adımlar atarak vatandaşa hizmette en üst seviyeye çıkma iradesi ve kararlılığını kutluyoruz.

Bu adımların atılmasında gayret ortaya koyan Bölge Müdürümüz Mahir TUNCER ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyoruz.