TANITIMA ÖĞRENCİ DESTEĞİ

TANITIMA ÖĞRENCİ DESTEĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin birçok turizm potansiyeli olduğunu, bunların gün yüzüne çıkartılarak ve üzerinde cazibe merkezi oluşturacak projeler uygulayarak tanıtımının yapılması konusundaki hassasiyetimizi bilmeyen kalmadı.

Hâkimiyet olarak şehrimizin sanayi kenti olması yanında bir turizm şehri olması gerektiğini ve bunun için Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın projelerinin önemli olduğuna her zaman dile getirdik.

Yapılan tüm bu proje ve şehrin var olan güzelliklerinin tanıtılması işini ilgili kurumların hantallığı, öngörüsüzlükleri ve beceriksizlikleri yüzünden Vali Kaldırım’ın bu görevi de bizzat kendi üzerine aldığını, kampanyalar yaparak tüm dünyanın dikkatini Elazığ’a çekmeye çalıştığını, kendi sosyal medya hesaplarından da rutin çalışmalarının dışında değerlerimizi ve güzelliklerimizi tanıtma gayretine sıklıkla dikkat çekmiştik.

Vali Kaldırım’ın belki de tek başına yürüttüğü bu anlamlı gayrete asıl gelmesi gereken kurumlar yerine  Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinden destek geldi.

Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Elazığ’ın turistik bölgelerinde Elazığ Türkülerini seslendirerek Elazığ’ın tanıtım videosunu çekti.

Gençler dert edinmiş şehrin meselesini. İlgili kurumlar pandemi ayağına kös kös yatıp uyurken, onlar emek vermiş, gayret göstermiş. Elazığ için ne yapabiliriz diye kafa yormuşlar ve kendi imkânlarıyla çok güzel de bir iş çıkarmışlar.

Damdan düşeni en iyi damdan düşen anlar ya… Derdi ve hedefi bu şehrin güzelliklerini en güzel bir şekilde tanıtmak ve bu yöreyi turizm rotasına almak için çalışan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da kendi amacına hizmet eden ve kendisini en iyi anlayan gençlerimiz bu çalışmasını çok beğenmiş ve tebrik etmiş.

Demek ki bir işi dert etmekmiş tüm mesele. Derdi olmayanın gayreti ve çözümü asla olamaz.