Tam 9 gol, kazanan Hankendi!

Spor Toto BAL 2. Grup'un 5. Haftası'nda Elazığ ekipleri Hankendispor ile Yolspor karşı karşıya geldi Spor Toto BAL 2. Grup'un 5. Haftası'nda Elazığ ekipleri Hankendispor ile Yolspor karşı karşıya geldi

Tam 9 gol, kazanan Hankendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Temsilcilerimiz Grup Merkez Hasar Hankendispor ile Elazığ Yolspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’un 5. Haftası’nda karşı karşıya geldiler. 22 Ekim Pazar günü saat 12.30’da Yolspor Tesisleri Sentetik Saha’da oynanan maçta Siirt Bölgesel Lig Hakemi Abdüllatif Ayhan düdük çaldı.

Kıran kırana geçen maçta fileler tam 9 gol atıldı. Son dakikasına büyük heyecan yaşanan müsabakada kazanan 6-3’lük skorla Grup Merkez Hasar Hankendispor oldu.

Bu sonucun ardından GMH Hankendispor puanını 5 yaparken, Elazığ Yolspor 1 puanda kaldı. GMH Hankendispor 2 sıra birden yükselerek 9. basamağa çıktı. Elazığ Yolspor ise 1 puanla 12. sırada kaldı.

Grup Merkez Hasar Hankendispor gelecek hafta evinde puansız Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile Elazığ Yolspor ise deplasmanda 1920 Maraşspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’un 5. Haftası’nda şu sonuçlar alındı;

Adıyaman 1954 Spor: 2 – Dersimspor: 0

E.İ. Dumlupınarspor: 0 – Araban Bld.: 2

Siverek Bld.: 2 – Yeşilyurt Bld.: 2

Şehit Kamil Bld.: 1 – 1920 Maraşspor: 1

62 Pertekspor: 1 – Ş.Urfa 11 Nisanspor: 1

Yolspor: 3 – GMH Hankendispor: 6