Takımlarımıza Karadeniz hakemleri!

Merkez Hakem Kurulu, haftasonu oynanacak olan maçları yönetecek hakemleri belirledi

Takımlarımıza Karadeniz hakemleri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. ve 3. Lig’de 17. Hafta maçlarını yönetecek olan hakemler ilan edildi. MHK tarafından yapılan atamaya göre TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibimiz B. Elazığspor’un evinde GMG Kastamonuspor’la oynayacağı ilk yarının son hafta maçını Rize Bölgesi’nden Sinan Dereci yönetecek. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de Elazığspor’un bir çok maçında düdük çalan Dereci, bu sezon başında Klasman Hakemliği’ne düşürüldü. Rize Bölgesi hakeminin temsilcimizin yönettiği son maçta Elazığspor, Giresunspor’la 0-0 berabere kalmıştı.

Hakem Dereci’nin yardımcılıklarının Trabzon Bölgesi’nden Ali Rıza Öztürk ile Kenan Özcan yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak ise Ardahan Bölgesi’nden Doğu Yılmaz görev üstlenecek.

BELEDİYESPOR’A SAMSUN HAKEMİ

TFF 3. Lig 2. Grup ekibimiz Elazığ Belediyespor’un ise deplasmanda lider Kocaelispor’la oynayacağı 17. hafta müsabakasını Samsun Bölgesi’nden Klasman Hakemi Gökhan Özbulut yönetecek. Özbulut’un yardımcılıklarını Gümüşhane Bölgesi’nden Bülent Korkmaz ile Tokat Bölgesi’nden Sedat Uçar yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Samsun Bölgesi’nden Berkay Yavuz görevlendirildi.