Takımlarımız verilecek kararı bekliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de her geçen gün yayılan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen futbol liglerinin geleceği belirsizliğini koruyor

Takımlarımız verilecek kararı bekliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Üç hafta önce ertelenen liglere devam edilip edilmeyeceği, devam edilecekse bunun tarihinin ne olacağı ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulun’un 2 Nisan’da vereceği karar ve Futbol Federasyonu’nun buna göre belirleyeceği yol haritası bekleniyor. Verilecek kararı bekleyen kulüpler, bir yandan da teknik heyet ve futbolculara izin vermiş durumda.

TFF 3. Lig ekibimiz Elazığ Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Fırat Üniversitesi, sporcuları ile teknik heyetlerine bu süreçte izin verirken, büyük bir merakla TFF ve TBF’den çıkacak kararı bekliyor.

SÖZ FEDERASYONLARDA

Sağlık bilim kurulu kararının ardından Federasyonların belirleyeceği takvime göre takımlarımız antrenman programlarını netleştirecek ve sezona kaldıkları yerden devam edecekler. Hatırlanacağı üzere TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Elazığspor, 24 Ocak’ta ilimizde meydana gelen depremin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuş ve hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmişti.

KASAPOĞLU: NET DEĞİL

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Liglere ne zaman başlayacağız sorusuna Bakan Kasapoğlu "net tarih şu an için belli değil" dedi.