Takımlar, transfer yasağını kaldırıyor!

Türk futbolunun köklü ekipleri Manisaspor, Şanlıurfaspor ve Gümüşhanespor transfer yasaklarını birer birer kaldırdı

Takımlar, transfer yasağını kaldırıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türk futboluna damga vurmuş, son zamanlarda yaşadıkları ekonomik dar boğazlarla dibe vuran ekipleri birer birer transfer yasaklarını kaldırıyor. Manisaspor, Şanlıurfaspor ve Gümüşhanespor mücadele ettikleri liglerde transfer yasaklarını birer birer kaldırdı ve kadrosuna takviyeler yaptı.

MANİSASPOR'DAN TRANSFER ŞOV

Transfer yasağını kaldıran Manisaspor anlaşmaya varılan 14 oyuncu ile sözleşme imzaladı. İşte o isimler; Gökhan Dincer (Cizrespor), Lider Koç (Mamak FK), Kaan Aşnaz (İskendurun FK), Mehmet İncebacak (Şile Yıldızspor), Çağrı Gülcü (Silivrispor), Halil İbrahim Yazğılı (Zonguldak Kömürspor), Murat Torun (Anagold 24 Erzincanspor), Burak Keskin (Elazığ Karakoçan FK), Bahtiyar Dolma (Kemerspor 2003), Serhat Maden (Kemerspor 2003), Berk Akıncı (52 Orduspor), Uğur Parlak (Artvin Hopaspor), Yusuf Efe Seçgin (Sandıklıspor), Kaleci Ahmet Önal (Batman Petrolspor).

ŞANLIURFASPOR’DAN 2 TAKVİYE

Transfer yasağını kaldıran Şanlıurfaspor, Galatasaray’dan Erkan Süer ve Süleyman Luş ile anlaşma sağladı. Yine TFF 2. Lig ekibi Gümüşhanespor da yakın dönemde anlaştığı futbolculara imza attıracak. Karadeniz ekibi ilk olarak Süper Lig patentli Sercan Kaya ile sözleşme imzaladı.