Sürmeli, Elazığspor'dan neden ayrıldı?

Kendisine gelen altyapı antrenörlüğü teklifini kabul etmeyerek takımdan ayrılan yardımcı antrenör Muammer Sürmeli, ayrılığın perde arkasını Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirdi

Sürmeli, Elazığspor'dan neden ayrıldı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da uzun yıllardır çeşitli teknik direktörlerle yardımcı antrenörlük görevini başarıyla sürdüren Muammer Sürmeli, kendisine gelen altyapı antrenörlüğü görevini neden kabul etmediğini Hakimiyet Gazetesi’ne açıkladı. Elazığspor’un efsane kaptanlarından olan ve futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra antrenörlük görevine Bordo-Beyazlı ekibimizin altyapısında başlayan Sürmeli, daha sonra Fethiyespor ve Aydınspor’da yardımcı antrenörlük yaptı. Elazığ Belediyespor’la Bölgesel Amatör Lig deneyimi de bulunan Sürmeli, 2016 yılından bu yana Elazığspor’da çeşitli teknik direktörlerin yardımcı antrenörlüğü görevini yaptı. 46 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın kendi ekibiyle çalışma isteğinin ardından kendisine gelen altyapı antrenörlüğü görevini kabul etmeyerek takımdan ayrıldı. Ayrılığın nedenlerini spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya açıklayan Sürmeli, “5-6 senedir malumunuz üzere yardımcı antrenörlük yapıyorum. Üst seviyeye çıkmışken tekrar altyapıya dönmenin mantıklı olmayacağını düşünerek gelen teklifi kabul etmedim. Hiç kimseye kırgın ya da küskün değilim. Elazığspor’a da yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

“OLURSA TEKNİK DİREKTÖRLÜK DÜŞÜNÜYORUM”

Bundan sonra izleyeceği yol haritası hakkında da değerlendirmelerde bulunan genç çalıştırıcı; “Herhangi bir 2., 3. Lig takımından teklif gelmesi halinde teknik direktörlük düşünüyorum. Bunun için de kendime güveniyorum. Gerekli bilgi ve kalibrede olduğumu düşünüyorum. Olmaz ise yine gelen teklifler doğrultusunda yardımcı antrenör olarak Türk futboluna hizmet edeceğim” şeklinde konuştu.