SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLİYOR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

            Erol KARA/ Koranavirüs ile mücadele de hemşerilerimizin devletin resmi yayın organlarını takip ederek bilgi almaları gerektiğine dikkat çeken Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, sosyal medyada dolaşan yalan-yanlış haberlere itibar etmeyip devletimize güvenmemiz gerektiğini ifade etti.

 

BİLİM ADAMLARINA GÜVENİYORUZ

Dünya ve ülkemizin zor günlerden geçtiğini ifade eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, “Hiç birimizin görmediği alışık olmadığı bugüne kadar şahit olmadığımız bir zorlu süreci yaşıyoruz. Aşı çalışmaları var, bilim adamlarına güveniyoruz. Aşı çalışmalarının sonuçlanması ile bu krizin sonlanacağını umut ediyorum.” diye konuştu.

ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Ağar, ”Hükümetimizin ve sağlık bakanlığımızın yaptığı açıklamalara güvenerek olayı takip ediyorum. Bu konuda birçok sorumsuz, art niyetli ve vicdansız kişiler, yalan haberleri ortaya atıyorlar. İnsanları paniğe sevk ediyor. Bu konuda vatandaşın sadece resmi yayın organlarını takip etmesini istiyoruz. Bir şeyin üzerini örtmeye saklamaya gerek yok. Hepimiz aynı gemideyiz. Bütün dünya aynı gemide. Bu parti olayı değil bütün dünya aynı gemide. İnşallah bu zor günleri birlikte aşacağız diye umut ediyorum.”dedi.

AŞISI OLMAYAN BİR HASTALIĞIN TEDAVİSİ DE UZUN SÜRÜYOR

Ağar, “Vatandaşlarımız birbirlerini yaklaşmadan yaşamalı. Aşısı olmayan bir hastalık tedavi süreci uzun sürüyor. O yüzden olabildiğince evimizde oturmaya gayret edeceğiz. Devlet hiç kimseyi mağdur etmez. Evinden çıkamayan ilgili kurumlardan yardım alabilir. Kimseyi devlet yarı yolda bırakmaz. Kimse endişelenmesin.” dedi.

SÜREÇ DOĞRU YÖNETİLİYOR

Deprem de ve virüs salgınında Şehir hastanelerinin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Ağar, ”Bugün İspanya da ve İtalya da sağlık sektörünün çöktüğünü hepimiz biliyoruz.  Bizim sağlık sektörüne verdiğimiz önem çok önemli ve önemi de ortaya çıktı. Bazı hastaneleri özel sektöre vermemize rağmen sağlık yönetimi devletin elinde doğru bir şekilde yönetiliyor. Şu an kriz çok doğru bir şekilde yönetiliyor. İnsanlar üzerine düşeni yaptığı zaman devletimiz de her zaman insanımızın arkasında durmaya devam edecek. Sabırlı olacağız bizlerde çok sıkılıyoruz. Milletvekilleri de örnek teşkil etsin diye guruplara böldüler. Belli günlerde Meclise çağırıyorlar gerekli kanunlar için onun haricinde evimizde oturuyoruz dışarı çıkamıyoruz.” dedi