STADYUM YIKILIYOR

Erol Kara/Ak Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ömer Serdar, uzun süreden beri  Elazığ gündeminde olan  Atatürk Stadyumu'nun  önümüzdeki hafta içinde yıkımına başlanacağını söyledi. 

STADYUM YIKILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

Serdar,Stadyumun  kademeli olarak yıkılacağına dikkat çekerek, çalışmalar maçların oynanmasına engel olmayacak dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ SÖZ VERMİŞTİ

Ömer Serdar, Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanın Elazığ ‘a geldiklerinde stadyum  taahhüdünde bulunduklarını hatırlatarak, bu sözün önümüzdeki hafta içinde tutulacağını söyledi.

İHALESİ YAPILDI

Ömer Serdar,” Stadyum  için belirli evrelerden geçildi. Biz Cumhurbaşkanımız geldiğinde Gençlik Spor bakanımızla beraber alan projesi tanıtımı yapmıştık. Daha sonra stadın yıkım işlemleriyle ilgili süreci takip ettik. Yıkım haftaya olacak.  İhalesi yapıldı.  Yer teslimi yapıldıktan sonra kale arkasından başlanarak yıkım  işlemi gerçekleşecek.  Futbol karşılaşmalarının oynanmasına engel oluşmaması için Aynen Fenerbahçe stadı örneğinde olduğu gibi bölüm, bölüm yıkılarak, bu çalışmalar devam edecek.

6 EKİM’DEN SONRA BAŞKA AŞAMAYA GEÇECEĞİZ

Ömer Serdar,’’Stadyum konusunda birçok spekülasyonlar yapıldı. Ama biz her defasında bu stadyumun Elazığ ‘a yapılacağını demiştik. İnşallah bunu görüyoruz. 6 Ekim’den sonra başka aşamaya geçeceğiz. Firmalar belirlenecek. Gençlik ve Spor Bakanımız ile yakın temas içindeyiz.  Yıkım işlemleri gerçekleştirildikten sonra bir ara ilgili bakanla ayrıntıları görüşmüş olacağız” dedi.