Sporium23 tedbirlerle hizmete hazır

Sporium23 tedbirlerle hizmete hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Koronavirüsle mücadele kapsamında spor salonları kapatılmıştı. Yeni normal hayata geçişte birçok işletme gibi salonlarda açıldı. Hijyen önlemlerinin üst seviyede tutulduğu salonlarda her türlü önlemler alındı. Servis araçlarına belirli sayıda kişi alınacak. Pandemi sürecinde duşlar ve soyunma odaları kullanılmayacak. Vatandaşlar kıyafetleri hazır şekilde spora gelecek. Spor salonlarının Kafeterya ve bekleme salonlarında da 1,5 metre sosyal mesafe kuralına uyulacak.

“TESİSLERİMİZDE GÜNLÜK DEZENFEKTE YAPACAĞIZ”

Sporium23 Spor Kompleksi Müdürü Burhan Kaya işletme olarak alınan tedbirleri tek tek sıraladı. Kaya, “koronavirüs sürecinde 2,5 aydan sonra bugün açıyoruz. Biz servis araçlarımız dezenfekte yapıyoruz. Dezenfekteyi günlük olarak yapıyoruz. Binen müşterilerimize maske takmalarını rica ediyoruz. Tesislerimizde ateş ölçerlerimiz var. Soyunma odalarımızı da günlük dezenfekte yapacağız. Tüm ekibimiz maskeyle çalışıyor. Sağlıklı bir ortam olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“SERVİSLERİMİZE YOLCU SAYISININ YARISINI ALACAĞIZ

Servis araçlarındaki oturma düzeni ile ilgili de bilgi veren Kaya, en fazla 7 kişi olacak şekilde ve maskeli vatandaşları alacaklarını söyledi.

 

“RANDEVULARIMIZ ŞİMDİDEN DOLDU”

Randevuların şimdiden dolduğunu söyleyen Kaya, “biz müşterilerimizi müşterilerimizde bizleri özledi. Masa düzenlerine kadar herşeyimizi hazırladık. İkramlarımızı yaparken de tedbirlerimizi alacağız” dedi.