Spor camiasından Elazığspor mesajları

52. yılını kutlayan Elazığspor için kutlama mesajları yayımladı

Spor camiasından Elazığspor mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

23 Mart 1967 yılında kurulan ve 52. yaşını kutlayan Elazığspor için Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları bir kutlama mesajı yayımlayarak; 23 Mart 1967 yılında kurulan, gururumuz Elazığspor’umuz 52 yaşında” sözlerini paylaştı.

TOPRAK’TAN OMUZ OMUZA VURGUSU

TFF 3. Lig 2. Grup’ta son olarak deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden HKİ Çatalcaspor’u mağlup ederek moral bulan Elaziz Belediyespor’da kulüp başkanı Ahmet Toprak, Elazığspor’un 52. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Elaziz Belediyespor sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Toprak; Kardeş kulübümüz Elazığspor'un 52. kuruluş yıldönümünü kutluyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle yad ediyor, hayatta olanlara sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Kol kola, omuz omuza nice başarılı yıllara…” ifadelerini kullandı.

EASKF BAŞKANI GÜR

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür de sosyal medya hesabından; “Nice başarılı yıllara” ifadesini paylaştı.

İL ÖZEL İDARE’DEN DE KUTLAMA

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ndeki gururumuz Elazığ İl Özel İdarespor’dan da bir kutlama mesajı paylaşılarak; “23 Mart 1967 yılında kurulan Elazığspor’ umuz 52 yaşında” sözlerine yer verildi.