'SORUNLARI SIRASIYLA ÇÖZECEĞİZ'

Ak Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım basın mensuplarıyla bir araya geldi

'SORUNLARI SIRASIYLA ÇÖZECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Ak Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım Basın mensupları ile Kültür Park Dünya Mutfağı’nda tanışma toplantısı düzenledi. Yıldırım, partiden ayrılmış kalbi kırıkları kazanıp gönüllere dokunmak istediklerini belirterek, ”Hoş bir seda bırakmak istiyorum. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var.  Sorunları sırasıyla çözmek için çaba göstereceğiz“ dedi.

 

22 Eylül de görevi devralarak hemen Arıcak, Alacakaya ve merkez ilçe kongrelerini yaptıklarına işaret eden Ak Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım, il kongremiz kaldı onu da tamamlarsak, güçle bir yönetim ile şehrin sorunlarını çözmek için çaba sarf edeceğiz dedi. 

Partide 18 yıllını tamamlamış biri olduğuna dikkat çeken Yıldırım, bu bir bayrak yarışıdır görev bana verildi. Bizler de bu şehre hizmet için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz aynı, hedefimiz ortak. Bizden önceki il başkanları da şehre değer katarak gitti.  Bende şehre değer katmak istiyorum dedi.  

 

BASINI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUM 

Şerafettin Yıldırım,” Sorunları biliyorum. Sorunları sırasıyla çözmek için çaba göstereceğiz.  Şu an yönetim yapma aşamasındayız.  Niyetlerimiz halis akıbetimiz de hayır olur inşallah. Biz istişare kültüründen geliyoruz, yanlışlarımız olabilir. Görev süremiz içinde yanlışlarımız olabilir ama basını yanımızda görmek istiyoruz. Partiden ayrılmış kalbi kırıkları kazanıp gönüllere dokunmak istiyorum. Hoş bir seda bırakmak istiyorum. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Kalbi kırılmışların ayağına gideceğiz“ dedi.