SORUNLAR ANKARA'DA

SORUNLAR ANKARA'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Ocak depremi ve ardından başlayan pandemi süreciyle iki kez mağduriyet yaşayan  şehrimizin biriken sorunlarının çözümü için Ankara görüşmeleri başlıyor.

Depremle birlikte pandemi döneminin mağduriyetlerinin birleşmesi ile şehrimizde birçok fabrika, işyerleri kapatılmış, ekonomi durma noktasına gelmişti.

Bununla birlikte depremde evleri Ağır  hasar ya da Orta  hasarlı olup evlerini yenileme konusunda devletin vereceği desteğin net olmaması, evleri yıkılıp kendisine TOKİ tarafından rezerv alanında konut verilmesine itiraz edenlerin sorunları ile köylerde inşa edilecek evlerin vatandaşların ihtiyacına cevap veremeyecek olması gibi problemler Ankara’da ilgili bakanlıkların gündemine taşınacak.

Ak Parti milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, bu hafta bir dizi görüşme ve temaslarda bulunmak amacıyla Ankara’da olacak ve biriken sorunlarımıza çözüm arayacaklar.

Birçok sorunu bakanlıklar seviyesinde çözecek olan heyet, çözümlenmeyen problemler için de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüp sonuca ulaşmaya çalışacaklar.

Elazığ’a özel bir değer verdiğini yakından bildiğimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem ve salgının yıktığı bu şehirden gidecek her türlü talebe olumlu yaklaşacağını biliyor ve heyete kolaylıklar diliyoruz.