SİZ DE OLMASANIZ…

SİZ DE OLMASANIZ…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hani Akif diyor ya  “kanayan bir yara görürsem ta yanar ciğerim” diye. İslam coğrafyalarında her zaman kanayan ve kanatılan yaralarımız oldu bizim. Küresel güçlerin payandası ve kuklası olan bazı İslam ülkelerindeki ileriyi göremeyen, büyük oyunu sezemeyen ve bu konuda feraset ortaya koyamayan idarecilerimiz olduğu sürece de bu yaralar belki daha da büyüyerek devam edecek.

İslam ve Türk Coğrafyalarında kanayan yaralara her zaman parmak basmasını bilmiş, kıt imkânlar ve şehir insanının fedakârlığı birleştirip kendi çaplarında yardımda bulunan hemşerilerimiz var Allah’tan.

Belki içimizden geçen ve nasıl ulaştırabilirim kaygısını ve manevi mesuliyetini çektiğimiz bir anda yaptıkları güzel bir organizasyonla barut kokusunun hiç eksik olmadığı İdlib’e yardım elini uzatan İdlip Yardım Platformu 2 tır unu dün gönderdi.

Şahsi reklam ve bir yerlere gelmenin heyecanı  ile ekranlarda görüntü verme hastalığına amansızca kapılmış  yığınla STK arasından sıyrılıp güzel ve hayırlı işleri sırf Allah rızası için yapan İHH, Memur-Sen, Akıncılar Derneği, ELHAK Platformu, EKİDER ve Bem-Bir-Sen’e sonsuz teşekkürler. Sizler de olmasanız haksızlığa karşı ne sesimizi ne nefesimizi ne de yardımlarımızı ulaştıracağız.

Yardımlarımız için platform üyeleri bir telefonunuzu bekliyor. İLETİŞİM: İHH Elazığ Şube Başkanı Metin Kılıç. 0 505 0015535