SİYASETTE AĞAR FARKI

MİLLETVEKİLİ TOLGA AĞAR, SIK SIK GELDİĞİ ELAZIĞ'DA BİRÇOK KESİMLE GÖRÜŞEREK SORUNLARINI DİNLİYOR VE ÇÖZÜM NOKTASINDA ADIMLAR ATIYOR

SİYASETTE AĞAR FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nisa Yılmaz/24 Haziran seçimleriyle birlikte seçmenin büyük bir teveccühü ile Ak Parti'den milletvekili seçilen Zülfü Tolga Ağar, Ankara'da meclis toplantılarının yanı sıra   diğer resmi  kurum yetkilileriyle şehrimizin sorunlarını görüşme trafiğinin ardından her fırsatta  soluğu Elazığ'da alıyor.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE TEKNİK TOPLANTILAR

Milletvekili Ağar, değişik kamu kurumu, STK ve bizzat vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak için ilgili birimlerle çözüm odaklı görüşmeleri Ankara'da yaparken, ilimize her gelişinde de yine sorunları sektör temsilcilerinin ağzından dinliyor.

Sorunları bizzat yaşayan sektör temsilcilerinde konunun tüm detaylarını dinleyen Ağar, onlardan kendi çözüm önerilerini de alıyor ve şehrin yöneticileri ile oluşturdukları ortak akıl toplantıları ile mümkünse ilde değilse Ankara'da çözüme kavuşturuyor..

BASIN ZİYARETLERİ

Ak Parti milletvekili Tolga Ağar, şehrin ortak sesi ve vicdanı olan medya kuruluşlarını da sık sık ziyaret ediyor. Resmi ziyaret formatından uzak, herkesin kendi görüş ve önerisini rahatlıkla sunduğu bu ziyaretlerle şehrin öne çıkan sorunlarını dinleme fırsatını bulan Ağar, bu problemlerin çözümü  için de anında harekete geçiyor.

Gazetecilerin görüşlerine ve tekliflerine karşı açık olan, kendisine gelen önerileri de anında değerlendiren Ağar, bu yönüyle örnek bir siyasetçi profili çizmeyi başarıyor.

SAMİMİ VE DÜRÜST

Şehir halkı ile görüşmelerini her fırsatta gerçekleştiren Ağar, bu görüşmeler esnasında ne popülizm yaparak gereksiz sözler veriyor ne de insanlara olmayacak konularda ümit veriyor.

Özellikle  işe alımlar konusunda gayet açık olan, bu konuda yapılan sınavları ve alınan derecelerin önemine vurgu yapan, İŞKUR konusunda da çekilen kur'a sonuçlarına riayet edilmesi gerektiğine vurgu yapan Ağar, bu samimiyeti ile de takdir topluyor.

SANAYİ ÖNCELİĞİ ARASINDA

Şehre her gelişinde sanayici ve işadamlarıyla görüşen ve kent ekonomisinin daha da geliştirilmesi ve kalkınmanın gerçekleşmesi için teknik toplantılar yapan Ağar'ın özellikle yatırım ve turizm konusunda yurt içi ve yurt dışı yatırımcılarla da temasta olduğu biliniyor.

Teşvik yasasının sağladığı imkanları ve avantajları çok iyi bilen ve bunu her fırsatta yatırımcılara ileten Ağar'ın bu husustaki çabalarının sonuç vereceğine ve şehrin yeni yatırımcılar kazanacağına inanılıyor.

HALKIN ARASINDA

Ak Parti milletvekili Ağar'ın en keyif aldığı ve mutlu olduğu olaylardan biri de halkıyla iç içe olması, onlarla muhabbet etmesi ve onlarla gerçekleştirdiği koyu sohbeti. Halkını görünce tüm siyasi kimliğinden ve milletvekilliği ünvanından sıyrılan Ağar, sohbetin derinleşmesi ve muhabbetin koyulaşmasından da önemli bir keyif alıyor.

SİYASİ ÇALIŞMALAR İÇİN SAHADA

31 Mart yerel seçimleri öncesinde kendisi ile iyi bir frekans ve özel bir dostluk bağı kurduğu gözlemlenen Ak Parti Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları'nın seçim kampanyasına güçlü ve yürekli bir destek veren, bu amaçla birçok programa birlikte giden Ağar, bu davranışı ile farklı bir partiye gitme ihtimali olan kitlesel oyların Ak Parti'ye gelmesini de sağlamış oluyor.