Sinan Yurdagül farkı!

Başak MERAL GÜNDÜZ/ Yıllarca Elazığ futboluna hizmet eden Sinan Yurdagül, özel bir okulun basketbol takımıyla il şampiyonluğu yaşadı.

Sinan Yurdagül farkı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Yurdagül gazetemize yaptığı açıklamada “2019-2020 eğitim öğretim de ilk dönem okul sporları bünyesinde yoğun ve tempolu bir sürecin içine girdik. Çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmak adına birinci eğitim öğretim dönemi ile ikinci eğitim öğretim dönemi olmak üzere toplamda 12 branş da faaliyet göstermeye karar verdik. Gerek bireysel gerek takım olarak hemen hemen her mücadelenin içine girmekten kaçınmadık ”dedi.

Yurdagül” Okulumuzda ki faaliyetlerin amacının sadece başarı odaklı olmadığını spor yapmanın fiziksel ve zihinsel gelişimine katkısını bilerek ve gözlemleyerek adımlarımızı attık. Bu gözlem doğrultusunda doğru yolda olduğumuza inanıp bu inancın bize vermiş olduğu güce dayanarak yolumuza devam ettik diyerek sözlerine şöyle devam etti;

Belirli branşlarda katılım gösterip bunun yanında il birinciliği, çeyrek ve yarı final oynayarak turnuvalara veda ettik. Çocuklarımızın göstermiş oldukları mücadele doğrultusunda gelecek yıllar için okulumuzda güzel şeylerin olacağına inanıp bu inanç doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Spor yapmanın ve yaptırmanın ne kadar zor olduğunu bilerek ama bu zorluklarında öğrencilerim, idarecilerim ve yönetim kurumum ile aşacak güce sahibiz.