ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI DÖNEMİ YAPILAN DEVİR TESLİM TÖRENİ İLE RESMEN BAŞLADI

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/ 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanı olarak seçilen Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi seçilen kişiler mazbatalarını Elazığ Adliyesi’nde düzenlenen tören ile aldı. Başkan Şerifoğulları daha sonra Elazığ Belediyesine geçerek,Başkan Yanılmaz’dan görevi devir aldı.

Devir-teslim törenine Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Murat Öz, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Şerafettin Yıldırım, Mustafa Tunç, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN MUSTAFA ALÇIK: ‘’ELAZIĞ’A HAYIRLI OLSUN’’

Düzenlenen mazbata töreninde konuşan 1. Merkez ilçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Alçık, “31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin tüm ülkemize ve Elazığ’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapılan seçimler sonucunda Elazığ Belediye Başkanlığına AK Parti Adayı Sayın Şahin Şerifoğulları seçilmişlerdir. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca yine yapılan seçimler sonucunda il belediye meclis üyeliğine seçilen adayları da ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sayın belediye bakanımızın Elâzığ için güzel hizmetler yapmasını, hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: "ARTIK BU SAATTEN SONRA ÇOK İŞ YAPMA VAKTİ’’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise yaptığı açıklamada, “Uzun, tempolu, yoğun bir seçim sürecinin ardından 31 Mart Pazar günü hemşehrilerimiz oy verme işlemini gerçekleştirmek üzere sandıklara gitmiştir. Allah’a şükürler olsun sandıkta ilimizde hemşehrilerimizin teveccühü ve desteği ile AK Belediyeciliğin devamı ve şahsımın belediye başkanı olması ile ilgili karar çıkmıştır. Bu gurur, bu şeref benim için çok önemli. Artık bu saatten sonra asıl olan çok iş yapma vakti. Elazığ’ımıza vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirme vakti. Rabbim bizleri mahcup etmesin.”diye ifade etti.

ŞERİFOĞULLARI, BAŞKAN YANILMAZ’DAN GÖREVİ DEVİR ALDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,mazbatasını aldıktan sonra Elazığ Belediyesine gitti.Başkan Mücahit Yanılmaz’dan görevi devir alan Şerifoğulları,çalışmaya hiç vakit kaybetmeden başlayacaklarını ifade etti.

AK BELEDİYECİLİK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI

Düzenlenen devir-teslim töreninde açıklamalar da bulunan  Mücahit Yanılmaz,’’31 Mart’tan sonra  Elazığ Belediye Başkanlığını yürütecek olan Şahin Şerifoğulları kardeşimize devrediyoruz. 2014-2019 yılları arasında Elazığ Belediyemizde almış olduğumuz görev süresince bizlerle birlikte olan başta belediye meclis üyelerimize, çalışanlarımıza, personelimize, muhtarlarımıza, teşkilat mensuplarımıza bu süreçte yapmış oldukları katkılarda dolayı çok teşekkür ediyorum. 2014 yılından bugüne kadar Ak Belediyecilik, Elazığ’da önemli hizmetler yaptı. Bundan sonra önemli hizmetleri değerli Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları yapacak. ‘’dedi.

ELAZIĞ’DA ÇOK OLGUN BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇİRDİK

Yanılmaz,’’Elazığ, kadim, milli ve manevi değerlerine bağlı olan bir kent. Böyle bir kente hizmet etmek hem manevi açıdan ulvidir hem de bu şehre hizmet etmek, sevapların en yükseğidir. Bu açıdan biz hizmet bayrağını Ak davadan, Ak insan olarak Şahin beye devredeceğiz. Kendisi bu saatten sonra Elazığ’da en güzel hizmetleri Ak Belediyecilik çerçevesinde yapmaya devam edecek inşallah. Elazığ, Türkiye’nin kalbi olan illerden bir tanesi. Bu süreç içinde yine 31 Mart Seçimlerine giderken hem ülkemizde hem Elâzığ’da çok olgun bir seçim dönemi geçirdik.’’diye ifade etti.

ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Mücahit Yanılmaz, "Elazığımız inşallah Türkiye’de kendisine özel bir yer edinen illerden biri olacak. 31 Mart seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimde gayret etmiş, çalışmış bugün itibariyle huzurlarınızda mazbatasını almış Şahin Şerifoğulları kardeşimize  başarılar diliyorum, rabbim gücünü kuvvetini artırsın inşallah.’’dedi.

BİZE DURMAK YOK,  UYUMAK YOK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise yaptığı açıklamada, ’’Bugün hizmette bayrak değişimini gerçekleştiriyoruz. 5 yıllık sürede sayın başkanımızın Elâzığ’a yağmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Yerel seçimler neticesinde sandıktan Ak Parti zaferiyle bizi belediye başkanlığına layık gördüler. Bütün hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Hizmet bayrağını aldığımız yerden  daha iyi bir yere götürmek için ekibimizle çalışacağız. 17 yıllık iktidarımız döneminde partimizin göstermiş olduğu icraatlardan bahsettik. Bizler de bundan sonraki süreçte hemşerilerimizi mahcup etmemek adına ekibimizle gece gündüz çalışacağız. Seçim süresince bizi yalnız bırakmayan il başkanımız, teşkilat mensuplarımız milletvekillerimiz ve gönüldaşlarımızla yoğun bir seçim süreci geçirdik. Bundan sonraki, süreçte bize durmak ve uyumak yok." dedi.