SİLVAN OLAYLARI İLE SABRIMIZI DENEDİLER

Terör olayları hız kesmeden devam ediyor

SİLVAN OLAYLARI İLE SABRIMIZI DENEDİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Terör olayları hız kesmeden devam ediyor.

 

TSK Bölgeye hakim şayet işler kontrolden çıkarsa, sadece Kürtler değil bölge insanını tamamı bu işten tamamen zararlı çıkacak.

 

PKK ve küresel güçlerin desteği ile ülkemiz, kan gölüne çevrilmek isteniyor. Lakin, bunu kolay, kolay olamayacak.

Biz barış istiyoruz. Türk’ü ile Kürt’ü ile Laz’ı, Çerkez’i Gürcü’sü ile bu güzel vatanımızda kardeşçe yaşamak istiyoruz. Irk, dil, din ayırımını körükleyerek çıkar sağlayanlara inatla biz huzur istiyoruz.

 

Kandırılan gençlerimizin evlerine dönmelerini, düğünlerde birlikte halay çekmelerini istiyoruz.

 

HDP ve kandan beslenen güruhlar barış istiyorsa bu çok uzak değil. Kürt Türk kardeşliğinin tesisinde zaten bir sorun yok.

Sorun PKK ile.

 

O zaman HDP’nin elini değil bedenini taşın altını koymasını bekliyoruz.

 

Bakınız günlerdir oluk, oluk kan akıyor. Kandan beslenen küresel güçler, Türkiye nin boyun eğmesini bekliyor ama bu o kadar kolay olmayacak.

 

Bu aziz ülke,  Irak gibi teslimiyetçi, Suriye gibi hain ve lavrenslerle yönetilmiyor.

Türkiye PKK nın hangi ülke üzerinden geldiğini gayet iyi biliyor.

 

Türkiye için bir şans olan yeni Genel Kurmay başkanımız Hulusi Akar ile MİT müsteşarı Hakan Fidan bu coğrafyayı gayet iyi biliyor ve resmin arka tarafını iyi analiz ediyor.

 

Aslında bu olayların yeniden başlayacağı bilinen bir olaydı. Fakat, olaylar kısa bir süre sonra sona erecek diye tahmin ediyor, ben paniğe gerek yok diyorum.

 

Bakınız Silvan olayları Türkiye için son derece önemli bir sınavdı. Bu sınavı başarı ile atlattığımıza inanıyorum .Silvan olayları ile sabrımı denediler.

 

Nihai hedef Silvan’a yabancı gözlemcileri askerden önce sokarak: ”Bakınız TC insanları öldürdü. İlçeyi bu hale getirdi” diyerek haklı gerekçeler sunmak istendi ama bu zokkayı Türkiye yutmadı.

 

Kahraman asker ve Polislerden oluşan bir ekip ilçeye girerek Sağlık ocağının önündeki “ Bez parçasını ” ait olduğu çöplüğe atarak tekbirler eşliğinde şanlı bayrağımızı ait olduğu yere tekrar bırakmayı bildiler.

 

Aziz milletin gözlerinin içine baka baka yapılan bu eylem, cezasız kalmadı. Kahraman Silahlı kuvvetler kararlılıkla verilen görevleri yerine bir, bir yerine getirdi.

 

Aziz Milletin ayranını kabartmak için yapılan eylemleri ise Bizim Türk Medyası ne yazık ki, övünerek canlı canlı verdi.

PKK nın kanlı infazlarını, bizim  iftiracı medya, siyasi nüfuz oluşturarak kapıları tutmaya çalışan paralel çetesine kadar bütün etkin mekanizmaları harekete geçirmek suretiyle zaten başlatmışlardı.

 

Velhasıl bir yandan  paralel operasyonu bir yandan, artan PKK operasyonları kararlılıkla devam ederken Faiz, Dolar, Euro çıkışları 1 Kasım’a kadar devam edecek. 

Sonraa, Sonra mı ? Allah kerim.