Sil baştan başlamalıyız!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 7. Haftası'nda Belediye Derincespor deplasmanında sahne alacak

Sil baştan başlamalıyız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 7. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, deplasmanda Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Sezona istediği gibi başlayamayan ve 5 maç sonunda 3 beraberlik, 2 yenilgi alarak ligin dibine demir atan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, yeni bir başlangıç yapma adına Kocaeli deplasmanında 3 puan hedefliyor. Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın istifası sonrası takımı Belediye Derincespor maçına hazırlayan kaleci antrenörü Sinan Gerçek, bu maçta kulübede olacak.

 

HAKEM BAŞKENTTEN

MHK, 9 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te oynanacak olan Belediye Derincespor - Elazığ Belediyespor FK maçında Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Burak Güner’i görevlendirdi. Derince Belediyespor Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Hakem Burak Güner’in yardımcılıklarını yine Ankara Bölgesi’nden Buğra Can Semercioğlu ile Düzce Bölgesi’nden  Faruk Yağlı yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Nevşehir Bölgesel Hakemi Arif Subaşı görevlendirildi.

RAKİBİN 7 PUANI VAR

9 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te başlayacak olan maça Derince Belediyespor Stadyumu ev sahipliği yapacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 3 puanla 17. sırada bulunurken, Kocaeli ekibi 7 puanla 12. basamakta yer alıyor.