Seval: 'Salı gününe kadar destek çıkmazsa faaliyetlerimizi durduruyoruz!'

Elazığ'ın yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'deki tek temsilcisi olacak olan Hankendispor'da, maddi sıkıntı hat safhada. Son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Seval, destek bulamamaları halinde Salı günü faaliyetlerini durduracaklarını söyledi

Seval: 'Salı gününe kadar destek çıkmazsa faaliyetlerimizi durduruyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta, Rüstempaşaspor’un ligden çekilmesinin ardından Elazığ’ın tek temsilcisi olan Hankendispor’da büyük kaos yaşanıyor. Maddi problemlerden dolayı sezonu henüz daha açamayan temsilcimizde, kulüp başkanı Arif Seval’dan şok bir açıklama geldi.

Bir çok kişi ve kurumla destek olma konusunda görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Seval, yapılan görüşmelerin olumlu olmadığını ve tek başına bu yükün altından kalkmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

Elazığspor altyapısına hizmet edebilecek bir ligde, Elazığ’ın tek takımı olmalarına rağmen hiç kimsenin desteğini göremediklerini kaydeden Seval, “Büyük umutlarla kurduğumuz ve Elazığ sporuna hizmet eden takımız sahipsiz bırakılıyor. Bu ilgisizlik Salı gününe kadar devam ettiği takdirde faaliyetlerimizi durduracağız. Şehrin her kesiminin, iş adamlarının kulübümüze destek olmasını, Elazığlı futbolculara sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.