SESİMİ DUYMAN İÇİN SANA BİR MEKTUP YAZDIM

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri sorumluluk kavramında sınır tanımıyor.

 SESİMİ DUYMAN İÇİN SANA BİR MEKTUP YAZDIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gözeli Celal İlaldı Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencilerine bir sürpriz gerçekleştiren İletişim Fakültesi öğrencileri, Elazığ Final Okulları öğrencileri ile Gözeli Celal ilköğretim öğrencilerini Gözeli de buluşturdu.

 

''Sesimi duyman için sana bir mektup yazdım'' sosyal sorumluluk projesi ile final okulları ilköğretim öğrencileri gözeli yatılı ilköğretim okulu öğrencilerine bir mektup ve bir kitap vererek mektup arkadaşı oldular.

Yapılan  etkinlikte İletişim Fakültesi Final Okulları Gözeli ilköğretim okulları öğrencileri gerek müzik eşliğinde gerek okul bahçesinde oynadıkları oyunlar ile gönüllerince eğlendiler.

 

Yapılan sesimi duyman için sana bir mektup yazdım sosyal sorumluk projesini yapan Aynur Doğan, Ayşe Borazan, Şiryet Öztürk, İrem Akagündüz, Safiye Güler, İsmail Yasak, Rumeysa Dikici, Esra Yakut grubu adına konuşan çocuklara yapılacak her yatırım geleceğe yatırımdır diyerek küçük kardeşlerimizin bu mutluluğu bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir dedi. 

 

İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Çakar da, bugün merkez özel okul ve yatılı okulu ''baba bana bir ayakkabı alır mısın ''baba beni tatile götürür müsün'' anlayış felsefesini aynı zamanda da yaşanmışlıkları yan yana getirdik. Böylesi bir ortamı oluşturan öğrencilerime çok teşekkür ederim dedi.  Final Okulları ilköğretim müdürü Mevlüt Genç Türk de, İletişim Fakültesi öğrencilerinin bu sorumluk girişimlerine her türlü maddi manevi desteği verdiklerini vurgulayarak İletişim Fakültesi öğrenci ve hocalarına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.