SERMİN BALIK: 'ADAYIMIZA GÜVENİYORDUK''

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 'Elazığ'ın bizim arkamızda duracağına biliyorduk. Belediye Başkan adayımıza çok güveniyorduk. Sonuç hepimizin beklediği gibi oldu çok şükür'' diye konuştu.

SERMİN BALIK: 'ADAYIMIZA GÜVENİYORDUK''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amacımız Türkiye genelinde Cumhur ittifakının oyunu düşürmemekti, bunu da başardık diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Cumhur ittifakı oyları düşmedi. İstanbul ve Ankara’yı kayıp etmiş olabiliriz. Üzülsek de bu milletin iradesidir. Biz çalışmalarımızı yaptık, millete teslim ettik. Bundan sonra millet ne derse öyle olacak. Millet iradesi başımızın üstündedir.” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları’na güvendiklerini söyleyen Sermin Balık, Elazığ’da ilçe ve beldelerin büyük bir kısmını ciddi bir oy farkı ile aldıklarına dikkat çekerek, “Allaha şükürler olsun bu seçimden yüzümüzün akı ile çıktık. Belediye Başkan adayımıza çok güveniyorduk. Sonuç hepimizin beklediği gibi oldu çok şükür. Elazığ istikrara ve istikbale yeniden Ak Parti ile yol yürümeye devam dedi.” diye konuştu.