ŞERİFOĞULLARI: 'VESAYETÇİ TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYİZ'

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, CHP'li Özgür Özel ile Canan Kaftancıoğlu'nun darbe ve Anayasanın meşru olmadığına yönelik tehdit dolu FETÖ ağzıyla yaptığı skandal açıklamalara tepki gösterdi.

ŞERİFOĞULLARI: 'VESAYETÇİ TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerifoğulları, "Bilinmeli ki Erdoğan’ın yol arkadaşları hiçbir tehdite boyun eğmez. Milletimizin seçtiği Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize ‘saray rejimi’ diyerek yine eski rejim kavgaları peşinde koşanların inandığı tek rejimin ‘Yassı ada rejimi’ olduğunu biliyoruz” dedi.

Şerifoğulları, "Aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez. Darbeyi ima eden zihniyet 28 Şubat zihniyetidir. Bu 15 Temmuz öncesi millete ve devlete sallanan parmakla aynıdır. Bu çok açık vesayetçi bir tehdittir. Özgür Özel’in yaptığı açıklama vesayet özlemidir. Demokratik seçimlerden ümidini kesip darbelerden medet uman CHP bilmeli ki bu aziz millet 15 Temmuz'da nasıl ki tanklara karşı durduysa yine her türlü tehdidin cevabını vermesini de bilir.” dedi.

Milletimizin seçtiği Cumhurbaşkanına ve hükümetimize ‘saray rejimi’ diyerek yine eski rejim kavgaları peşinde koşanların FETÖ ağzı ile konuşmaya devam ettiğini söyleyen Şerifoğulları, “Milletin vicdanında mahkum olmuş kirli bir anlayış ve FETÖ ağzıyla yapılan skandal bir açıklama. Hiç kimse Müslüman mahallesinde salyangoz satma küstahlığında bulunmasın." dedi.