Şerifoğulları 'transfer tahtasının' neresinde?

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, transfer tahtasını açarak şehre bayram havası yaşattı ancak Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları'nın yaptığı kritik müdahale hiçbir çevrede ses uyandırmadı

Şerifoğulları 'transfer tahtasının' neresinde?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de sezon başından bu yana maddi anlamda büyük krizler yaşayan ve kapanmanın eşiğine kadar gelen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da tahta, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın büyük gayretleriyle açıldı. Her haberimizde sonsuz teşekkür ettiğimiz ikilinin gölgesinde ise Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları kaldı.

Elazığspor’un transfer tahtasının açıldığına dair ilk resmi açıklamayı yapan Şahin Şerifoğulları peki tahtanın açılmasında ne kadar önemliydi?

Ne gibi girişimlerde bulundu?

Hakimiyet Gazetesi Spor Servisi olarak bu soruların cevaplarını araştırdık. Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, transfer tahtasına ilişkin olarak 250 Bin TL gibi ciddi bir kaynak oluşturarak ödemelere katkı sundu.

Maddi açıdan yapılan destek her ne kadar göz önüne gelmese de Şahin Şerifoğulları, Bosna Hersekli futbolcu Ongjen Vranjes’in dosyasında hayati önem taşıyan bir hamle yaptı.

Olay şöyle gelişti;

Transfer tahtasının açılması için bir çok dosya giderildi ve TFF’ye sunuldu ancak Vranjes dosyasında önemli bir eksiklik çıktı. Futbolcunun imza karşılaştırmaları yapılarak TFF İcra Kurulu’na gönderildi ancak aynı şekilde geri döndü. Bu olay Şahin Şerifoğulları’na iletildikten sonra Şerifoğulları ikili ilişkilerinin gayet iyi olduğu TFF İcra Kurulu Başkanı Ali Düşmez’i arayarak olayın çözümlenmesinde kilit rol oynadı.