Şerifoğulları: 'Şehit Külliyemizi Yapmaya Hazırız'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesi önünde terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan Elazığlı polis memuru Fethi Sekin anısına Baskil ilçesinde yapılması düşünülen külliyeyi Elazığ Belediyesi olarak yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Şerifoğulları: 'Şehit Külliyemizi Yapmaya Hazırız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Adliyesi önünde terör örgütü mensuplarına karşı verdiği kahramanca mücadele sırasında şehit düşen Elazığlı polis memuru Fethi Sekin adına Baskil ilçesinde yapılması düşünülen ancak yarım kalan külliyenin yapımını Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları üstlendi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yarım kalan külliyenin yapımını belediye olarak üstlendiklerini kaydederek, tüm Türkiye'de yaşayan vatansever Elazığlıları külliyenin yapımına katkı sunmaya davet etti.

ŞERİFOĞULLARI: FETHİ SEKİN'İN ADINI YAŞATMAK BİZLER İÇİN ONURDUR

Polis memuru Fethi Sekin'in birlik ve beraberliğimizi koruma adına şehit düştüğünü anımsatan Başkan Şerifoğulları konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Baskil ilçesi Doğancık köyünde yapımına başlanan ancak yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesinin yapımını Elazığ Belediyesi olarak üstleniyoruz. Hain terör örgütü mensuplarına karşı verdiği kahramanca mücadeleyle tüm Türkiye'de sevilen ve sayılan kahraman şehidimiz Fethi Sekin'in adını yaşatmak bizler için onur ve gurur vericidir. Şehrimizde yaşayan tüm protokol üyelerinin, siyasi parti il başkanlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve Türkiye'de yaşayan tüm vatansever Elazığlıların külliyenin yapımına her türlü desteği vereceğine, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın da bu konuda hassasiyet göstereceğine yürekten inanıyorum. Vatan savunmasında kahramanca şehit düşen hemşerimiz Fethi Sekin'in adını yaşatmak, PKK terör örgütüyle isimleri anılanlara değil, vatanı uğruna canlarını vermeye hazır olan bu memleketin evlatlarına düşer. Bu duygularla şehidimiz Fethi Sekin adını taşıyan külliyenin kalan işlerinin tamamlanması noktasında gerekli talimatları verdiğimi buradan ifade ediyor, vatan savunmasında şehit düşenlere bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.