ŞERİFOĞULLARI, ÖRNEK BİR BELEDİYE BAŞKANI

Erol Kara/MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Hakimiyet Gazetesi'ne gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

ŞERİFOĞULLARI, ÖRNEK BİR BELEDİYE BAŞKANI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Elazığ ayağa kalkana kadar bizim için siyaset bitmiştir” diyen MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Başkan Şerifoğulları’nın bu süreçte yaptığı çalışmalar ile hem insani hem ahlaki hem de vicdani yönüyle Elazığ insanına güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade etti.

 

Elazığ’ın deprem sonrası yaşadığı olumsuzlukların giderilmesi ve her yönüyle yeniden ayağa kalkacağı zamana kadar yerel siyasi söylemlerin kendileri için bittiğimi ifade eden MHP İl Başkanı Semih Işıkver, siyasi görüşü ne olursa olsun her bir Elazığlının gündeminde de sadece şehrin yaralarının sarılması ve ayağa kalkmasına katkı sunmak gayretinin olması gerektiğine dikkat çekti.

 

ELAZIĞ ÇOCUĞU NASIL OLUR DİYE ÖRNEK BİR PORTRE ÇİZEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

Işıkver,“Belediye başkanlığı koltuğunda hakikaten mili ve manevi değerlere bağlı her yönüyle bir Elazığ çocuğu nasıl olur diye örnek bir portre çizen bir belediye başkanı var. Şerifoğulları, Özellikle siyasetin tamamen anlamsızlaştığı böyle afet dönemlerinde gerçek bir mücadele adamı olduğunu bir kez daha ispat etti.” diye konuştu.

ELAZIĞ ÇOCUĞUNA GÜZEL BİR ÖRNEKTİR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin  Şerifoğulları’nın  Belediye'yi 800 milyona yakın  bir borçla devraldığını belirten MHP il Başkanı Semih Işıkver,“Hem insani yönüyle hem ahlaki yönüyle hem vicdani yönüyle Elazığ çocuğuna güzel bir örnektir. Nasıl olması gerektiğine güzel bir rol model bir siyasetçi ve gönül adamına örnektir.”dedi.

BELEDİYECİLİK KARMAŞIK BİR İŞTİR

Işıkver,”Belediye başkanı olduğu günden bugüne ki seçim döneminde kendisiyle en fazla mücadele eden kişi belki de bendim. Seçim esnasında kendisini en fazla zorlayan kişilerin başında şahsım geliyordu belki de. Ama belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu günden beri Şahin başkan hakikaten bir Elazığ çocuğuna yakışır bir duruş sergiliyor.

Hem insani yönüyle hem ahlaki yönüyle hem vicdani yönüyle Elâzığ çocuğuna güzel bir örnektir ve nasıl olması gerektiğine güzel bir örnektir. Belediyecilik karmaşık bir iştir. Belediyecilik çok farklı parametreleri,  özellikle belediye başkanlığı çok farklı özellikler isteyen bir koltuktur” diye ifade etti.

 

800 MİLYON BORCU OLAN BİR KURUMUN 3 AY SU PARASI ALMAMASI BÜYÜK BİR FEDEKARLIKTIR

MHP İl Başkanı Işıkver,“Ama bir bütün teknik parametreleri bir kenara bırakırsak, özellikle insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile hareket eden bir millet olarak insanı merkez alan bir yönetim felsefesini benimsediğini ve her sıkıntıda her arızada, her problemde, her türlü müşkülde vatandaşın ve Elâzığ’ın yanında olan hakikaten sıkıntılarını paylaşan bir portre çiziyor. Ve bu itibarla su faturalarında son dönemde inisiyatif alarak daha öncesinde kendisiyle görüşmüştük ya ben böyle bir niyetim var ne dersiniz diye bize de sordu. Biz de  yanınızda oluruz sonuna kadarda destekleriz, Allah razı olsun deriz yani siz bu noktada bir işaret, fişeği de atmış olursunuz belki diğer kurumlara örnek olur başkanım dedik. Sağ olsun kendisi de irade gösterdi 800 milyon borcu olan bir kurum 3 ay vatandaştan su parası almayacağım dedi.” şeklinde ifade etti.

YIKICI DEĞİL YAPICI OLACAĞIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bilgisi ve talimatları dahilinde hem belediye meclis üyeleri hem de il genel meclis üyeleri ile şehrin yeniden imarında, kırsalında ve   mücavir alanda her türlü inisiyatif alıp, yapıcı olacaklarını söyleyen Işıkver,” Yıkıcı olmayacağız ve zorlaştırıcı olmayacağız, kolaylaştırıcı olacağız. Bugün depremle birlikte başlayan mücadelede, yani devletin sıkıştığı her noktada yanında olan yüküne omuz veren bir pozisyon aldık, bundan sonraki süreçte de geleceği tasarlarken yine yetki sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Fikirlerimizi beyan etmeye devam edeceğiz, dediğim gibi yıkmadan bozmadan yeni bir sürece ve yeni bir döneme mimarlık yapmanın gerektiği bir döneme giriyoruz.” diye ifade etti. 

 

MHP, ZOR ZAMANLARDA SİYASETİN DEĞİL DAİMA MİLLETİN YANINDA OLMUŞTUR

Semih Işıkver,“Elimizden ne gelirse bizde üzerimize ne düşürse yapmaya gayret edeceğiz. Elâzığ ayağa kalkana kadar bizim için siyaset bitmiştir yani Elâzığ yeniden ayağa kalkana kadar bizim için yerel de siyaset bitmiştir. Yani iç mücadele bitmiştir ve tükenmiştir. Sonuna kadar yetki sahiplerinin, makam sahiplerinin ve vebal sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hiçbir zaman devletin ve milletin sıkıştığı dönemde fırsatçılık yapmadık. Bu kültürden gelmiyoruz ve dolayısıyla bize düşen büyüklerimizin bize gösterdiği çizgide yıkmadan yapma yönünde imal etme, yeniden imal etme yolunda devletin milletin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.