ŞERİFOĞULLARI: 'ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptıkları hizmetlerde vatandaş memnuniyetini önemsediklerini belirterek, 'Halkımızın istemediği hiçbir hizmeti hayata geçirmiyoruz. Halkımız ile yaptığımız istişareler sonucu hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımız mutlu oluyor hem bizler memnun oluyoruz' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kültür Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma namazını Kültür Mahallesinde kıldıktan sonra namaz çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şerifoğulları, sorunları dinledi.

Esnaflarla da bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, mahalleye yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaş memnuniyetini önemsediklerini, kabul görmeyen hiçbir hizmeti yapmadıklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, "Elazığ'ımızda yapılan hizmetleri ve projeleri halkımızın arzusu doğrultusunda ve yaptığımız istişarelerin sonucunda hayata geçiriyoruz. Bu istişarelerden vatandaşımız ve bizler mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle belediyemizin kapıları vatandaşımıza sonuna kadar açık. Sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğümüz görevimizde halkımız ile hem makamımızda hem de dışarıda iç içeyiz" şeklinde konuştu.

Belediyedeki makamında vatandaşları ağırladıklarını ve sıkıntıları dinlediklerini aktaran Başkan Şerifoğulları; "Vatandaşlarımızı makamımızda ağırlıyor, dertlerini sıkıntılarını dinliyor, sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntısı bizlerin sıkıntısıdır. Eğer bizler yerel yöneticiler olarak vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmazsak bu sorun ve sıkıntılar elbette şehrimize de yansır. Belediye binamızda olsun mahallelerimizde olsun halkımızın isteklerini dinliyoruz. Halkımız ile yaptığımız istişareler sonucu hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımız mutlu oluyor hem bizler memnun oluyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar belediyemizin kapısı vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktı ve yine açık olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların problemlerini hızlıca çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Şerifoğulları; “Çözüm bekleyen her sorunu sonuca bağlamanın yanı sıra o

çözümü en hızlı şekilde vatandaşımızla buluşturuyoruz. Bunun da en doğru yolunun yüz yüze kurulan iletişim olduğunu biliyoruz. 5 yıllık süreçte bir çok hizmeti hayata geçirerek şehrimizi daha yaşanabilir hale getirme arzusundayız. Mahallelerimize hizmet götürürken aynı zamanda vatandaşlarımızın da gönlüne girmeyi amaçlıyoruz. Asıl başarının da vatandaşlarımızın gönlüne girmek olduğu bilinci ve gayesindeyiz. Hamdolsun bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu gönül bağı ve birliktelik içerisinde huzur ortamını tahsis etmenin sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.