ŞERİFOĞULLARI'NDAN KUTLAMA MESAJI

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hakimiyet Gazetesi'nin 8. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

ŞERİFOĞULLARI'NDAN KUTLAMA MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Hakimiyet Gazetesi’nin 8. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları bir kutlama mesajı yayınladı.

Elazığ ASKF Resmi Web Sitesi’nden yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

“Doğunun incisi Elazığ’ımızın gür sesi olarak, şehrin sesi olmaya, Derdimiz Millet, Sevdamız Türkiye parolasıyla yola çıkıp, Şehrimizin sorunları bizim sorunumuzdur diyen Hakimiyet Gazetesinin 8. Yılını canı gönülden kutlar, bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını dilerim…”

 

“HAKİMİYET GAZETESİ’Nİ TEBRİK EDİYORUM”

İlimizde hizmet üreten birimlerin vatandaşa açılan penceresi olan basının, günümüz dünyasındaki önemini göz ardı etmek mümkün değildir. Kamuoyu ile kamu arasındaki köprünün kurulup sağlamlaştırılmasını sağlayan, hizmet birimlerinin, halk tarafından talep edilen hizmetleri sunmasında itici güç olan, yapılan çalışmaların her aşamasını takip ederek, gerçek ve geniş bir kabulün oluşmasına yardımcı olan yerel basın mensuplarının, işlevi tartışılmazdır. Hakimiyet gazetesi gibi diğer yerel basınlarında ulusal basına göre daha zor ve kısıtlı şartlarda çalıştığını tartışmasız hepimiz biliyoruz. Ama bu zorluklara rağmen her gün insanımıza İlimiz ile ilgili haber vermek için gece geç saatlere kadar çalışıp sabah erken saatte gazetesinin okurlarına ulaşması için her türlü zorluğa göğüs gerdiğini, sabah olup okuruna tarafsız ve okunacak bir gazete verdiğinde derin bir oh çekip sonraki günün gazetesini çıkarmak için tekrar yoğun tempo çalışmaya başladığını biliyoruz. Bu tempoyu 8 yıldır başaran Hakimiyet Gazetesi’ni kutluyor ve tebrik ediyorum.

“TARAFSIZ ve İLKELİ GAZETECİLİK…”

Hakimiyet Gazetesi olarak yaptığınız her çalışmada, kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerine getirilmesinde emeği geçen, tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini, zor şartlar kısıtlı imkanlar altında yürüten Hakimiyet Gazetesi’nin 8. yılını Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı olarak “En içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutlulukla görevlerinizde başarı ve kolaylıklar diliyorum.”