Şerifoğulları'ndan  Elazığ Halkına Teşekkür!

 Ak Parti Milletvekili Adayı Şahin ŞERİFOĞULLARI '2002 yılından itibaren AK Parti'ye girdiği her seçimde en güçlü desteği vererek Yeni, Güçlü ve Büyüyen Türkiye'ye önemli katkı sundunuz. Türkiye'nin diz çökmesini isteyenlere sandıkta yine en iyi cevabı verdiniz' dedi.

Şerifoğulları'ndan  Elazığ Halkına Teşekkür!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti  27. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı  Şahin ŞERİFOĞULLARI, bir teşekkür mesajı yayımlayarak   24 Haziran Genel Seçimlerinde kendisine ve Ak Parti’ye gösterilen yoğun ilgiden dolayı Elazığlı vatandaşlara teşekkür etti. ŞERİFOĞULLARI yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere verdi:

“Sevgili Elazığlılar kıymetli hemşerilerim sizleri en kalbi duygularımla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum...

Seçim sürecine girdiğimiz andan itibaren bize verdiğiniz destek, gösterdiğiniz sevgi, ilgi ve teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Sizler, 2002 yılından itibaren AK Parti’ye girdiği her seçimde en güçlü desteği vererek Yeni, Güçlü ve Büyüyen Türkiye’ye önemli katkı sundunuz. Türkiye’nin diz çökmesini isteyenlere sandıkta yine en iyi cevabı verdiniz.

15 Temmuz hain darbe girişiminde çıplak elleriyle tankları durduran milletimiz yine aynı ellerle sandığa giderek Türkiye’nin bölünmesi için ellerini ovuşturanlara muhteşem bir ders vermiştir.

Biz bugüne kadar hep milletimizle siyaset yaptık ve milli iradeye saygı duyduk. İşte bu sebeple 24 Haziran seçimlerinin kazananı demokrasidir, sandıktır, milli iradedir.

İlk günden itibaren söylediğim gibi sandıktan çıkan her sonuca saygı duyuyor, milletimizin kararını önemsediğimizin altını bir kez daha çizmek istiyorum.

24 Haziran’da yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye güçlü bir destek veren  Elazığ halkı, partimizden 4 milletvekili arkadaşımızı meclise göndermiştir. Ben meclise girmeye hak kazanan arkadaşlarımın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, yapılan seçimlerin ülkemize ve Aziz şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Değerli kardeşlerim kıymetli Elazığlılar, biz Şerifoğulları ailesi olarak partimize kurulduğu andan itibaren büyük emek verdik. Aziz şehre hizmet için çıktığımız bu yolda hedeflerimizden asla sapmayacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bizim bu seçimde kazandıklarımız kaybettiklerimizden çok daha fazladır. Seçim sürecinde gördüğümüz ilgi ve teveccüh bunu net bir şekilde göstermiştir.

Biz memleketimize aşığız, biz hizmete aşığız, biz bu Aziz millete aşığız.

Ben bu duygu ve düşüncelerle seçim sürecinde şahsıma ve partime gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının tekraren ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.