ŞERİFOĞULLARI: 'KİN VE NEFRET SÖYLEMİNİ REHBER EDİNENLER CEVABINI SANDIKTA ALACAK'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, Millet İttifakının adaylarının kin ve nefret söylemini kendilerine rehber edindiğini vurgulayarak, 'Milleti yok sayanlar, kin ve nefret söylemini dilinden düşürmeyenler bu yaptıklarının bedelini 24 Haziran'da sandıkta ödeyecek' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'KİN VE NEFRET SÖYLEMİNİ REHBER EDİNENLER CEVABINI SANDIKTA ALACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Şerifoğulları, “Ramazan Bayramında üç gün boyunca ilçelerimizi gezerek teşkilatlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Hamdolsun çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh sandığa da en iyi şekilde yansıyacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Biz ilk günden itibaren ara vermeden seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Abdullahpaşa, Olgunlar-Sürsürü ve Doğukent Minibüs duraklarında şoför kardeşlerimizle buluştuk. Sorunlarını dinledik. Gezilerimiz çerçevesinde Cumartesi Pazarı çevresindeki esnaflarımızla da buluştuk. Ben tüm vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Millet ittifakı adaylarının kin ve nefret söyleminden vazgeçemediklerini aktaran Şerifoğulları; “Bunları motive eden tek şey var, Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Cumhurbaşkanımıza duydukları kin, nefret ve düşmanlıktır. Bunlar, Millet İttifakı değil, kin, nefret ve düşmanlık ittifakı. Kinlerini, nefretlerini, düşmanlıklarını rehber edinmişler, peşinden gidiyorlar. Aziz Türk milleti, kinlerini, nefretlerini, düşmanlıklarını rehber edinenlere iktidar şansı vermeyecektir. AK Parti kurulduğu günden itibaren kin ve nefret söylemlerinden uzak durmuş, aksine birleştirici ve bütünleştirici olacak şekilde toplumun tüm kesimlerini kucaklamıştır. İşte girdiği her seçimden oyunu arttırarak çıkan AK Parti’nin en büyük gücü budur. Onlar ne yapıyor, onlar insanları ötekileştiriyor, kin ve nefret söylemlerini dillerinden düşürmüyorlar. Bunlar, bu kin ve nefret söyleminin bedelini 24 Haziran’da ödeyecek inşallah. Ben seçim çalışmalarımızda bizlere yoğun ilgi ve teveccühlerinden dolayı halkımıza teşekkür ediyor, sizler aracılığıyla tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.