ŞERİFOĞULLARI: 'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE MARKA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ'

Erzurum'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına katılan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Gönül Belediyeciliğinde marka olan AK Parti, yeni dönemde de hizmetleriyle bunu devam ettirecek' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE MARKA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve yardımcıları ile birlikte AK Parti belediye başkanlarının katıldığı toplantının verimli geçtiğini aktaran Başkan Şerifoğulları, toplantının hayırlı hizmetlere vesile olacağına inandığını kaydetti.

Gönül Belediyeciliği ile Sosyal Belediyeciliği en iyi şekilde yaparak bu alanlarda markalaşmış olan AK Parti’ye Elazığ’dan da en güzel katkıyı sunmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları; “Erzurum’da yaptığımız ve 3 gün süren bölge toplantımız gayet güzel ve verimli geçti. 15 ilden 103 belediye başkanımızla birlikte katıldığımız toplantıda bakan yardımcılarımız, il genel meclis başkanlarımız, büyükşehir belediyesi başkanlarımız, il başkanlarımız, il yerel yönetimler başkanlarımız, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanlarımız da yer aldı. Belediyeciliğin geçmişi ve geleceği konularında önemli bilgilendirmelerde bulunulan toplantıya katılan tüm belediye başkanlarının AK Belediyeciliği en güzel şekilde yaşatacağına yürekten inanıyorum. Bizler de Elazığ’ımızda AK kadrolarla birlikte el ele vererek hem Gönül Belediyeciliğini hem de Sosyal Belediyeciliği üst seviyelere taşıma gayreti içerisinde olacağız. Bu alanlarda marka olan AK Parti’mize en güzel şekilde katkı sunacağız” dedi.