ŞERİFOĞULLARI: 'AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu ifade ederek, '16 yılda partimizin her kademesinde görev almış ağabeylerimizle kardeşlerimizle 24 Haziran öncesi sahadayız. El ele gönül gönüle Türkiye'nin şahlanışına destek verme gayretindeyiz' dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 'AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Şerifoğulları, Aksaray Spor Kulübü’nü de ziyaret ederek, gençlerle buluştu. İl Özel İdare’yi de ziyaret eden Şerifoğulları, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti’de daha önce çeşitli kademelerde görev alanlarla 24 Haziran seçimleri öncesi bir araya geldiklerini anımsatan Şerifoğulları, AK Parti’nin dava hareketi olduğunu ve bu bilinçle hizmet gayesi taşıdığını söyledi.

Şerifoğulları sözlerini şöyle sürdürdü: “Teşkilat mantığından uzak partiler iktidara talip oluyor. Ancak davasına sahip çıkanlar, milletine söz hakkı tanıyanlar bu hakka sahip olur. İşte AK Parti böyle bir parti. Bugün 2002 yılından itibaren partimizin çeşitli kademelerinde görev almış ağabeylerimizle kardeşlerimizle bir araya geldik. Programa katılan dava arkadaşlarımız partimizin dava misyonuna yakışır bir şekilde hareket ettiler. Ben onları yürekten kutluyorum. İşte bu dava aşkı ve birliktelik ruhu, 24 Haziran’da sandığa yansıyacak ve Elazığ’dan 5 milletvekili arkadaşımızla Ankara’ya gideceğiz inşallah”