Serhat Gülpınar dönemi başladı

Elazığspor, anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Serhat Gülpınar için imza töreni düzenledi

Serhat Gülpınar dönemi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, daha önce anlaşma sağladığı Teknik Direktör Serhat Gülpınar için imza töreni yaptı. Elazığspor Tesisleri’ndeki imza törenine Başkan Selçuk Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Serhat Gülpınar katıldı.

Kan değişikliğine gittiklerini anımsatan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, “Erhan hocaya teşekkür ediyorum. Geldi emek verdi ama biz yönetim kurulu olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Ben buradan da Erhan hocadan helallik almak istiyorum. Bilirsiniz Denizli maçından sonra biraz gergindim. orada hocamızdan istifasını isteyeceğim. Ondan dolayı kendisinden helallik istedim. Bunları sizinle paylaşmak istiyoruz. Yeni hocamız Serhat hocamız. Biliyorsunuz zaten transfer tahtasını açtıktan sonra yaptığımız çalışmalar sonunda Serhat hocamızla konuşup görüşmüştük. 3-4 gün misafir ettik. o gün kısmet olmadı. Erhan hocayla bir tercih yaptı. Erhan hocada 3 maça çıktı. Bir Karabük galibiyetimiz var. Bizde hoca değişikliğine gittik. Kararımızı Serhat hocadan yana verdik. Kendisi takımımıza abilik yapacak bir pozisyonda. Afyonspor’u birinci lige çıkardı artı Afyonspor’da devam ettiği sürede topladığı puanlara bakarsanız orada da ciddi bir başarı var. Hocadan sonra Afyonspor’da biraz tökezledi. Türkiye’de saygın Abdullah Avcı hocamızın yardımcılığını yapmış. Kariyeri pırıl pırıl bir hocamız. Gerçekten pozitif enerjiyi aldık. İnanıyoruz burada sırt sırta vererek oyuncularımızı derleyeceğiz toparlayacağız, takımımızı ligde tutma adına bir adımdır bu. Oyuncularımızdan da o pozitif enerjiyi aldım. Zaten hocamız birçoğunu tanıyor. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. 10 maç kaldı. Elazığspor’umuzu bu ligde tutmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi.

AYLIK NE KADAR ALACAK?

Serhat Gülpınar’a inandığını söyleyen Öztürk, “Şimdiden sayın hocamıza başarılar diliyorum. Hocamızla sezon sonuna kadar anlaşma yaptık. Kalırız düşeriz kısmet. Sezon sonunda tekrar hocamızla oturup bunun değerlendirmesini yapacağız inşallah. Bu arada Erhan hocayla yapılan bir sözleşme var. Erhan hocanın peşinatı da ödenmemişti. Yani 20 gündür çalıştırıyor adam.  Haklı olarak peşinatını istedi. Tabi benim getirdiğim bir hoca değil. Ben getirdiğim hocaların hepsine peşinatını veririm. Yaklaşık 300 bin civarında da bir sözleşmesi var. Bunu kongre delegelerimizde merak ediyordu. 100 bin lirada peşinatı vardı. Onunda ben şahsım olarak 75 bin lirasını ödedim. Yardımcılarıyla birlikte 45 Bin TL’ye anlaştık aylık. Hocamıza jest yaptım ben. Küme düşmememiz halinde 200 Bin TL daha prim ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

GÜLPINAR: “10 TANE FİNAL MAÇI”

Sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını dileyen Teknik Direktör Serhat Gülpınar, “Elazığspor hem şehir, hem camia olarak süper ligi hak ediyor. Selçuk başkanıma teşekkür ediyorum, ben ve ekibimle alakalı düşüncelerinden dolayı. Biz 4 maç önce görüşmüştük normalde. O zaman olmadı, nasip bugüneymiş. Keşke o zaman olsaydı ama nasip, kısmet bugüneymiş. Antrenmanlarımıza başladık. Yetenek anlamında, futbolculuk anlamında üst düzey bir kaliteye sahibiz ama fiziksel anlamda bazı eksiklerimiz var. Onu da zamanımız az olduğu için geliştirme şansımız yok açıkçası. Maçlarda oynatarak, maç kondisyonu kazandırarak halletmemiz gerekiyor. Analizlerimizi, testlerimizi yapacağız. İnşallah Elazığspor’u 10 tane final maçından çıkartıp bu ligde bırakmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sayın başkanıma, yönetim kuruluma çok teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız ve sezon sonu gülen taraf biz olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gülpınar, kendisini sezon sonuna kadar Elazığsporlu yapan sözleşmeye imza attı.