Serdar: 'Takımlarımız Elazığ'ın tanıtımda çok önemli'

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, Hakimiyet Gazetesi'ne ilimiz sporu hakkında özel açıklamalar yaptı

Serdar: 'Takımlarımız Elazığ'ın tanıtımda çok önemli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ İl Özel İdare’nin evinde Urla Belediyesi’ni 63-60 mağlup ettiği maçın devre arasında TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar ilimiz sporu hakkında Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya özel açıklamalar yaptı. Elazığ’ın profesyonel liglerdeki takımları Tetiş Yapı Elazığspor, Elaziz Belediyespor ve Elazığ İl Özel İdare’nin play-off mücadeleleri hakkında değerlendirmeler yapan Av. Serdar, spor anlamında alınan bu mesafenin Elazığ’ın tanıtımında önemli bir rol oynadığını söyledi. Serdar ayrıca iki sezondur yoluna namağlup devam eden Rüstempaşaspor’u ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

“BÜTÜN KULÜPLERİN DESTEKLENMESİ LAZIM”

Elazığ’ın spora her zaman yatkınlığı olduğu kaydeden TBMM İnsan Hakları İnceleme 

Komisyonu Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Ömer Serdar, “Zaman zaman kulüplerimizin sıkıntıları oluyor ama bu sıkıntılar aşılabilecek durumda. Sadece biraz birlik ve beraberlik lazım. Mesela yenilgisiz devam eden Rüstempaşaspor var aynı zamanda da benim mahallem orası, inşallah diğer sefere gelişimde de onları ziyaret edeceğim. Elaziz Belediyespor aynı şekilde başarı gösteriyor, Elazığspor kulübün zor şartlarına rağmen çok önemli performans ortaya koyuyor. Spor anlamında almış olduğumuz bu mesafe Elazığ’ın tanıtımında önemli bir katkı sağlayacak.  Bütün kulüplerin desteklenmesi lazım ve sporun gençler için özendirilmesi lazım” dedi.

“KIZLARIMIZ ÇOK İYİ”

Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’nın Elazığ için önemli bir marka olabileceğini dile getiren Av. Ömer Serdar, “Bu takım desteklenmesi gereken bir takım, belki de Elazığ’ın farkında olmadığı Elazığ için önemli bir marka olabilecek bir takım. Kızlarımız çok iyi, ben ilk defa maçlarını izledim. Play-off oynamayı zaten garantilemiş bir takım inşallah play-off sonrası süper ligi de yakalarsa Elazığ için önemli bir tanıtım mekanizması olacak. Ben bu takımın aileler tarafından izlenmesinin kızlarımıza moral vereceğini düşünüyorum. İnşallah bu maçı da koparırlar, önleri açık olsun diyorum bizden elimizden geleni yapmaya hazırız. Ayrıca İl Özel İdare Genel Sekreterimizi de tebrik ediyorum kızları desteklediği için. Bizde bundan sonra neler yapabileceğimizi konuşuyoruz” şeklinde konuştu.